Όσο η κόντρα συνεχίζεται...

0
Νίκος Τζουάννης
26/04/2012 • 22:02
Όσο η κόντρα συνεχίζεται...
  • shares

Όλοι μια λύση προσμένουν, όμως τα προμηνύματα δεν είναι καλά. Και όσο συνεχίζεται αυτή η πολυμετοχική κόντρα, τόσο πιο πολύ θα πληγώνεται ο Παναθηναϊκός.
 
Το …δάσος έχει χαθεί εδώ και καιρό, με τους ισχυρούς άνδρες του Τριφυλλιού να κοιτούν μονάχα το δέντρο της διχόνοιας... Λησμονώντας το παρόν και κυρίως το μέλλον του συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, τότε οι Πράσινοι-σύντομα- θα μαραζώσουν και αγωνιστικά…

Συμβόλαια σημαντικών ποδοσφαιριστών λήγουν το καλοκαίρι, ο επιτυχημένος Ζεσουάλντο Φερέιρα αναζητά ...αιτία παραμονής στο Τριφύλλι, όμως ακόμα δεν έχει με ποιον να ...μιλήσει για την επόμενη ημέρα. Πλάνο δεν υπάρχει για τη σεζόν που έρχεται και η αβεβαιότητα κυριαρχεί, γιατί κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα διοικήσει, ποιος θα μείνει και ποιος θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Τα ταμεία παραμένουν άδεια, η έσχατη λύση πώλησης πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών θα γίνει... ανάγκη και η συμμετοχή του Τριφυλλιού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κρέμεται από μια κλωστή.
Ακόμα και η εξαιρετικά σημαντική προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις Ακαδημίες της Παιανίας κινδυνεύει να πάει στράφι και είναι υπαρκτός ο φόβος καταστροφής αυτού του πολύτιμου ποδοσφαιρικού οικοδομήματος , εξαιτίας των οικονομικών δυσχερειών του συλλόγου.
Και αυτά είναι απλά λίγα από τα πολλά προβλήματα που έχουν μαζευτεί σαν βουνό και προκαλούν πονοκέφαλο στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.  Κι όμως ακόμα και τώρα, κάποιοι γυρνούν την πλάτη στην ομάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας...