Ακυβέρνητο καράβι

0
Νίκος Τζουάννης
23/03/2012 • 23:50
Ακυβέρνητο καράβι
  • shares

Η παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του προέδρου της, Δημήτρη Γόντικα σόκαρε την οικογένεια του Τριφυλλιού και αυτή η καταιγίδα εξελίξεων, φέρνει το σύλλογο στο χείλος του γκρεμού...

Ο Παναθηναϊκός βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του και είναι αναγκασμένος να πορευτεί μονάχος σε αυτή τη διαδρομή. Τουλάχιστον μέχρι να αναλάβουν οι μέτοχοι τις ευθύνες τους και να ξεκολλήσουν την ομάδα από τον οικονομικό και διοικητικό...βάλτο.
Γιατί τώρα πια και μετά το μπαράζ παραιτήσεων, η «καυτή πατάτα» περνά στα χέρια των ιδιοκτητών της ΠΑΕ.
Οι μέτοχοι της ομάδας –μηδενός εξαιρουμένου- καλούνται να βρουν λύση και να δώσουν ανάσα σωτηρίας στο Τριφύλλι. Διαφορετικά τα χειρότερα... έρχονται.
Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, όπως και στην περίπτωση του Τριφυλλιού με τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ.
Σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή, δεν αφήνεις την ομάδα που αγαπάς και υπηρετείς στην μοίρα της... Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια για αυτό το θέμα και δεν διαφωνώ με τα λεγόμενα του.
Όμως υπάρχει και η άλλη άποψη. Αυτή που εξέφρασαν τα μέλη του Δ.Σ και ο Δημήτρης Γόντικας. Ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή...
Αν δεν γινόταν αυτό το... ηλεκτροσόκ, κανείς δεν θα ταρακουνιόταν.

Στόχος αυτής της αιφνιδιαστικής κίνησης είναι να ευαισθητοποιηθούν οι μέτοχοι της ομάδας, να πάρουν πρωτοβουλίες και να δώσουν χείρα βοηθείας στην ομάδα. Κάτι που έπρεπε να είχε γίνει... χθες, όπως σωστά ανέφερε ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Όμως η λίστα προβλημάτων ολοένα και μεγαλώνει. 
Η ομάδα μένει ακέφαλη τώρα που κάνει την τελευταία της προσπάθεια για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο σκόπελος της ΟΥΕΦΑ δεν έχει ξεπεραστεί και η βιωσιμότητα του συλλόγου βρίσκεται σε κίνδυνο.

Και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αγωνιούν, παρακολουθώντας ένα κακογραμμένο έργο, στο οποίο δεν χωρούν πια ευχές και ψεύτικες ελπίδες. Μονάχα πράξεις...

Γράψτε το σχόλιο σας...