Από τον Λάζαρο με αγάπη...

0
Νίκος Τζουάννης
13/02/2012 • 12:26
Από τον Λάζαρο με αγάπη...
  • shares

Και φρόντισε να μην ξεχάσει όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του στους προηγούμενους, δύσκολους μήνες... Αγκαλιά αγάπης και σεβασμού με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα που τον στήριξε όλο αυτό το διάστημα.

Αγκαλιά εκτίμησης στον γιατρό της ομάδας Παναγιώτη Κουλουμένα και ένα χαμόγελο πλατύ για μια εμφάνιση βγαλμένη από το ...παρελθόν.

Η το μέλλον;

Ας είναι... Λίγο τον απασχολεί. Αφού είναι υγιής και βρίσκει τα πατήματα του, μάλλον του αρκεί... Και το δυναμικό come back του Λάζαρου αυτή τη φορά συνδυάστηκε και με βαθμούς.

Είχε στείλει τα ...προμηνύματα την προηγούμενη αγωνιστική, όμως η ήττα από τον Λεβαδειακό επισκίασε την καλή του παρουσία.

 Ωστόσο τώρα ήταν η...στιγμή του.

Επανεμφάνιση μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού και νίκη...κορυφής για τους Πράσινους που πήραν πολλά από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο...

Και πάλι ένα ημίχρονο χάθηκε από το Τριφύλλι.

ʼγχος, πίεση, κακή επιθετική ανάπτυξη, αρκετά λάθη και ...σβηστές οι μηχανές στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο...  Εικόνα διαφορετική στο δεύτερο μέρος. Ο Φερέιρα άρχισε να βγάζει...άσους από το μανίκι του. Πρώτος και καλύτερος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Πορτογάλος έβγαλε από την αναμέτρηση τον νεαρό Μαυρία, έδωσε ελεύθερο ρόλο στο δεκάρι του Παναθηναϊκού και δικαιώθηκε.

Ο Λάζαρος έδωσε ενέργεια και φαντασία στο παιχνίδι του Τριφυλλιού και άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη, αφού του ανήκουν τα ...3/4 του πρώτου γκολ των Πρασίνων.

Όμως εξίσου σημαντική ήταν η βοήθεια των Πετρόπουλου και Καραγκούνη στην αλλαγή εικόνας του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο.
 
Ο στράικερ των Πρασίνων κέρδισε μονομαχίες, γέμισε την περιοχή, δημιούργησε ευκαιρίες και έδειξε για άλλη μια φορά ότι το ...έχει το γκολ. Μάλλον αξίζει περισσότερες ευκαιρίες από αυτές που παίρνει, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του έμπειρου και αναγκαίου Γιώργου Καραγκούνη που μπήκε ορεξάτος και με διάθεση στον αγώνα και έβαλε το ...ποδαράκι του για να φτάσει τελικά ο Παναθηναϊκός στην επίτευξη μιας σημαντικής νίκης.

Προβληματίζει η μέτρια εικόνα του Παναθηναϊκού- και πάλι- στο πρώτο ημίχρονο, στα θετικά η σωστή αντίδραση των Πρασίνων στο δεύτερο ημίχρονο και οι...μπόνους εμφανίσεις των Χριστοδουλόπουλου, Πετρόπουλου, Καραγκούνη που δίνουν λύσεις στον Ζεσουάλντο Φερέιρα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας...