Σοβαρότητα και πειθαρχία για τη νίκη...

0
Νίκος Τζουάννης
16/12/2011 • 23:00
Σοβαρότητα και πειθαρχία για τη νίκη...
  • shares

Οι Πράσινοι θέλουν να κάνουν δώρο επιστροφής στον προπονητή τους τη νίκη στον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και θα παίξουν και για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα.

 Όπως έκαναν και μια εβδομάδα πριν στη Νέα Σμύρνη...

Δεν είναι ότι καλύτερο να προετοιμάζεσαι χωρίς τον προπονητή σου, όμως και τα απρόοπτα υπάρχουν στη ζωή και ο Φερέιρα γυρίζει στα γήπεδα ορεξάτος και απόλυτα ενημερωμένος, αφού ο ίδιος- αν και νοσηλευόταν εδώ και μια εβδομάδα- μάθαινε τα πάντα για την ομάδα και έδινε εντολές στο τεχνικό επιτελείο.

Επικίνδυνο το Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες για το Τριφύλλι, αφού ο Αστέρας Τρίπολης φαίνεται πως έχει βρει το... κουμπί των Πρασίνων και δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια, αποσπώντας δύο ισοπαλίες στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Παράλληλα τη δική του παράδοση έχει και ο Σάκης Τσιώλης, που έχει καταφέρει να κερδίσει δύο φορές το Τριφύλλι στο σπίτι του( ως προπονητής του Ιωνικού και του Ολυμπιακού Βόλου).

Η υπομονή και η επιμονή είναι στοιχεία που θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του...
ʼλλωστε ο Αστέρας αναμένεται να δείξει ιδιαίτερη προσοχή στην αμυντική του λειτουργία και οι Πράσινοι θα κληθούν να βρουν τον τρόπο για να φτάσουν με επιτυχία στην αντίπαλη εστία.

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού πρέπει να αποφύγουν τα λάθη των προηγούμενων αγωνιστικών, να παρουσιαστούν σοβαροί στα ανασταλτικά τους καθήκοντα και να μείνουν συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Οι βαθμοί είναι πολύτιμοι και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες...
 

Γράψτε το σχόλιο σας...