Εξετάσεις στην Πλατεία

0
Νίκος Τζουάννης
10/12/2011 • 15:24
Εξετάσεις στην Πλατεία
  • shares

Οι Πράσινοι περνούν από νέες... εξετάσεις την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη και καλούνται να αποδείξουν στον προπονητή τους, στους εαυτούς τους, αλλά και στον κόσμο της ομάδας πως η απογοητευτική τους παρουσία στη συμπρωτεύουσα ήταν απλά μια κακιά στιγμή. Από αυτές που εμφανίζονται στο μακρύ δρόμο του πρωταθλήματος.

Ίσως αυτή η ήττα να πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού... Σίγουρα πάντως τους προσγείωσε στην σκληρή πραγματικότητα, αφού αντιλήφθηκαν πως οι νίκες και οι τίτλοι δεν έρχονται μόνο με τις φανέλες... Αλλά με την προσπάθεια…

Δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα παραπάνω οι Πράσινοι στη Νέα Σμύρνη, από όσα κάνουν εδώ και καιρό στο πρωτάθλημα... Αν δείξουν το ίδιο πάθος και την αποφασιστικότητα που παρουσίασαν στις προηγούμενες αναμετρήσεις, τότε θα κατακτήσουν τους βαθμούς της νίκης.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στο σωστό δρόμο και αν δεν χάσει και πάλι την… πορεία του στην Πλατεία, τότε δεν έχει κάτι να φοβηθεί. ʼλλωστε το έχουμε ξαναπεί πως ο εφετινός – καλοδουλεμένος από τον Φερέιρα- Παναθηναϊκός, το μοναδικό πράγμα που έχει να φοβηθεί είναι ο κακός του εαυτός.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα προχωρά σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Κινήσεις… φρεσκαρίσματος της ομάδας, με τους Στέργο Μαρίνο και Σεντρίκ Καντέ να επιστρέφουν στη βασική ενδεκάδα... Ο Ρούντολφ χρειάζεται ακόμα χρόνο για να βρει το ρυθμό του και δεν είναι απόλυτα έτοιμος για ενενηντάλεπτο, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή το... πολυεργαλείο Ζέκα, έχοντας ως εναλλακτική λύση τον γρήγορο και ταλαντούχο Μαυρία.

Γράψτε το σχόλιο σας...