Χρειάζεται προσοχή...

0
Νίκος Τζουάννης
25/11/2011 • 16:29
Χρειάζεται προσοχή...
  • shares

Ο Πορτογάλος δεν θέτει σε καμία περίπτωση θέμα δυναμικότητας των δύο ομάδων, ούτε μπαίνει στη διαδικασία σύγκρισης... ʼλλωστε ποιοτικά είναι μεγάλη η διαφορά, ωστόσο ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει να προλάβει τα ...χειρότερα και προειδοποιεί τους παίκτες του για να μην την... πατήσουν.

Μετά από σπουδαία παιχνίδια, ο ποδοσφαιριστής… αδειάζει ψυχολογικά και παρατηρείται συχνά το φαινόμενο της έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης στην επόμενη αναμέτρηση. Λογικό είναι και ανθρώπινο, αφού οι ποδοσφαιριστές δεν είναι… μηχανές, όμως κάθε βαθμός είναι πολύτιμος και ο Ζεσουάλντο Φερέιρα χτυπά «καμπανάκι κινδύνου» στους παίκτες του, ζητώντας να δείξουν και στο παιχνίδι με τους Κρητικούς, πάθος ανάλογο με τα ντέρμπι.

Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες και ο ΟΦΗ είναι ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και μπορεί να κάνει τη ζημιά... Το απέδειξε και στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στους «ερυθρόλευκους» και ασφαλώς οι Πράσινοι πρέπει να προσέξουν… διπλά, για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού δίνει για άλλη μια Κυριακή ψήφο εμπιστοσύνης στο βασικό κορμό παικτών που έχει φέρει το Τριφύλλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ...φρεσκαρίσματος της ομάδας... Στο προσεχές μέλλον...

Για την ώρα συνεχίζει με την ίδια επιτυχημένη συνταγή, ελπίζοντας πως η ομάδα του θα συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα...
Η επιστροφή των Ρούντολφ και Τοτσέ «λύνουν» τα χέρια του Ζεσουάλντο Φερέιρα και δίνουν έξτρα ποιοτικές λύσεις στον Ίβηρα τεχνικό για την επιθετική γραμμή της ομάδας. Ιδιαίτερα η προσθήκη του ταχύτατου Ρούντολφ, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά το παιχνίδι του Τριφυλλιού, αφού ο Μαγυάρος επιθετικός ταιριάζει… γάντι στην ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Φερέιρα... Ωστόσο είναι ακόμα ανέτοιμος και χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε και σε μια ξεχωριστή κίνηση ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ... Αφουγκράστηκε την επιθυμία των φιλάθλων, κατανόησε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και πήρε την απόφαση να ορίσει τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους των Πρασίνων να πάρουν θέση στο Ολυμπιακό Στάδιο και να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που κάνει το Τριφύλλι για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. 

Σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στο Ολυμπιακό Στάδιο και οι Πράσινοι θέλουν δίπλα τους το δωδέκατο παίκτη της ομάδας...

Γράψτε το σχόλιο σας...