Εβδομάδα εξελίξεων

0
Νίκος Τζουάννης
08/10/2011 • 02:00
Εβδομάδα εξελίξεων
  • shares

Θετικό είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τους "πράσινους", παρά τα προβλήματα που έχει ο σύλλογος σε διοικητικό επίπεδο.

Η οικονομία της πατρίδας μας έχει...γονατίσει, ωστόσο οι μετοχές του Παναθηναϊκού παραμένουν ψηλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και η προοπτική ενός ξένου επενδυτή, ίσως τελικά να είναι και η μοναδική ρεαλιστική λύση- τη δεδομένη χρονική στιγμή- στο δυσεπίλυτο διοικητικό πρόβλημα των "πρασίνων".
Το αρνητικό είναι ότι ακόμα δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη, παρά μόνο συζητήσεις...

Η περίπτωση του Σαουδάραβα υποψήφιου επενδυτή παραμένει στην επικαιρότητα και ευχής έργον θα ήταν αυτή η ιστορία να έχει φινάλε με πρίγκιπες και όχι με ...δράκους.
Ακούμε πολλά, για ποσά που...ζαλίζουν και θα μπορέσουν να αλλάξουν τα δεδομένα στο "τριφύλλι", όμως μέχρι τα λόγια να γίνουν πράξη, θα χρειαστεί να κυλήσει νερό στο αυλάκι...
Και πρώτα απ'όλα, πρέπει να γίνουν τα σωστά βήματα σε αυτό το μονοπάτι.

Είναι απόλυτα λογικό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να ζητά εγγυήσεις για να παραχωρήσει τις -ανενεργές- μετοχές του. Δεν επιθυμεί χρήματα και επιμένει στη δήλωση οριστικής αποχώρησης της οικογένειας από το "τριφύλλι", ωστόσο δεν πρόκειται να δώσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Αλ Σαούντ, αν δεν πραγματοποιηθούν από τον υποψήφιο επενδυτή οι όροι που έχει θέσει εξ'αρχής.

Πάντως ο Σαουδάραβας μπορεί πολύ εύκολα- και γρήγορα- να ολοκληρώσει την συμφωνία, αν και στην πατρίδα του δεν...συνηθίζουν να ιδρώνουν σε ανάλογες περιπτώσεις.

Αν ο Αλ Σαούντ έρθει στην Ελλάδα, δώσει τα χέρια με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και παρουσιάσει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, τότε η αλλαγή σελίδας στο Τριφύλλι θα είναι γεγονός. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Πιστοποιημένη υπογραφή, εγγυητική 15-20 εκ. Ευρώ και...τέλος! 

Ο χρόνος τρέχει και η εβδομάδα που έρχεται θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον Παναθηναϊκό, αφού αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά (;) η κατάσταση με τον Σαουδάραβα, με την εναλλακτική λύση της “Arboris Capital” να παραμένει στην ατζέντα των "πρασίνων"...

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας...