Τέλος εποχής

0
Νίκος Τζουάννης
06/09/2011 • 01:00
Τέλος εποχής
  • shares

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έγινε όσο πιο ξεκάθαρος μπορούσε όταν έλεγε: “ξεχάστε μας”, η οικογένεια αποχωρεί από το σύλλογο και πλέον οι Πράσινοι γυρίζουν σελίδα.

Αυγή στην μετα-Βαρδινογιάννη εποχή...

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η οικογένεια πρόσφερε πολλά στο Τριφύλλι κατά τη διάρκεια της πολυετούς περιόδου ιδιοκτησίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δεκάδες τίτλοι προστέθηκαν στην τροπαιοθήκη του συλλόγου και οι ευρωπαϊκές διακρίσεις των Πρασίνων έκαναν την ομάδα γνωστή στα ....πέρατα της γης.

Τρεις δεκαετίες επιτυχιών και ποδοσφαιρικών...αλμάτων.

Οι προπονητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας ακόμα παραμένουν...χρόνια μπροστά σε σχέση με αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, οι Πράσινοι έφεραν πρώτοι στη χώρα μας το ποδοσφαιρικό μάρκετινγκ με τη δημιουργία μπουτίκ, ενώ η ομάδα εδώ και πολλά χρόνια λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η προσφορά της οικογένειας Βαρδινογιάννη είναι μεγάλη και ανεκτίμητη, όμως στην ίδια ζυγαριά μπαίνουν και τα λάθη... Τα πολλά και σημαντικά λάθη που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια. Σε πολλά ποδοσφαιρικά μέτωπα. Χαμένα πρωταθλήματα, μεταγραφική πολιτική...λιτότητας, γήπεδο- αν και έγινε τεράστια προσπάθεια- μόνο σε...μακέτα και ο κόσμος χωρισμένος στα δύο.

Κάποιοι να ...εύχονται την αποχώρηση, άλλοι να ελπίζουν στην παραμονή.

Ο διχασμός κάπου εδώ τελειώνει... Πλέον δεν υπάρχει δίλημμα.

Η περίοδος Βαρδινογιάννη μένει στην ιστορία και η επόμενη- δύσκολη- ημέρα ξημερώνει για το Τριφύλλι. Με πολλά ερωτήματα να μένουν αναπάντητα και μια σπαζοκεφαλιά να ...τυραννά το μυαλό.

Τι θα ακολουθήσει;

Μην περιμένετε σύντομα λύση. Διάδοχη κατάσταση ακόμα δεν υπάρχει και αν υπάρξουν απαντήσεις, αυτές πρέπει να δοθούν από τους πολυάριθμους- εύρωστους οικονομικά- φίλους του συλλόγου...

Γιατί ήρθε η σειρά τους να βοηθήσουν την ομάδα της καρδιάς τους , που κινδυνεύει να βρεθεί στο χείλος του γκρεμού.

Τα ταμεία παραμένουν άδεια και το ...μείον ολοένα και μεγαλώνει...

Ζητείται λύση και γρήγορα, όμως μέχρι τότε επιβάλλεται οι οπαδοί του Τριφυλλιού να αναλάβουν δράση. Η συσπείρωση, η ενότητα και η στήριξη στην ομάδα είναι πλέον ανάγκη για να γίνει το πρώτο βήμα...σωτηρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας...