Δεν άρεσε και πάλι

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη 1-0 επί του Πλατανιά στο ματς της 15ης αγωνιστικής, όμως για μια ακόμα φορά δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη 1-0 επί του Πλατανιά στο ματς της 15ης αγωνιστικής, όμως για μια ακόμα φορά δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ εμφανίζονται προβληματισμένοι με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ενώ αίσθηση προκάλεσαν και οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό των φιλάθλων, οι οποίοι εκφράζουν τη δυσφορία τους, για την εικόνα των «ασπρόμαυρων».

Πλέον, οι Φρανκ Άρνεσεν και Ιγκόρ Τούντορ καλούνται να προχωρήσουν στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ της ομάδας, προκειμένου να αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το μπάτζετ που θα διατεθεί για την ενίσχυση της ομάδας.

Στα αγωνιστικά, η προσοχή όλων έχει στραφεί στον Όλσεν, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τους Χανιώτες και η κατάσταση της υγείας θα εκτιμηθεί τις προσεχείς ημέρες. Ο Τούντορ δεν έχει στη διάθεσή του και τον Γλύκο, ο οποίος είναι επίσης τραυματίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.