Η αλλαγή πλάνου και το νέο μοντέλο...

0
Νίκος Τζουάννης
17/06/2011 • 12:09
Η αλλαγή πλάνου και το νέο μοντέλο...
  • shares

Με μια, αλλά σημαντική...διαφοροποίηση σε σχέση με το αρχικό πλάνο.

Ο Γιάννης Σαμαράς πείστηκε από τον Δημήτρη Γόντικα και απάντησε θετικά στην πρόταση του Προεδρεύοντα Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, αναλαμβάνοντας ωστόσο καθήκοντα Τεχνικού Συμβούλου, ενώ διατήρησε- όπως ήθελαν και οι δύο πλευρές- και τη θέση του ως Διευθυντής Ακαδημιών της ομάδας...

Ο Σαμαράς ξέρει καλά τις συνθήκες που επικρατούν στο στρατόπεδο των Πρασίνων και τις ανάγκες της ομάδας, γνωρίζει καλά την ποδοσφαιρική αγορά, έχει την απαιτούμενη εμπειρία στο χώρο και την ικανότητα για να βοηθήσει τους Πράσινους στην αναζήτηση των ιδανικών λύσεων στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ θα είναι και ο συνδετικός κρίκος του ποδοσφαιρικού τμήματος με την διοίκηση.

Σύνθετος ο ρόλος για τον Γιάννη Σαμαρά και ιδιαίτερα απαιτητικός, ωστόσο δεν θα
είναι μόνος του σε αυτή την προσπάθεια.

Οι Πράσινοι εφαρμόζουν πλέον ένα νέο μοντέλο διαχείρισης της μεταγραφικής τους πολιτικής, εγκαταλείπουν- τουλάχιστον για το προσεχές μέλλον- τις σκέψεις για τεχνικό διευθυντή και μια Τριανδρία αναλαμβάνει δράση.

Ο δραστήριος Δημήτρης Γόντικας, ο αναβαθμισμένος Ζεσουάλντο Φερέιρα και ο...νέος Γιάννης Σαμαράς θα συνεργαστούν και θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν το σχεδιασμό της ομάδας, με στόχο τη σταδιακή ανανέωση του ρόστερ.
 
Νέοι και φιλόδοξοι ποδοσφαιριστές είναι στη μεταγραφική λίστα των Πρασίνων, αφού πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να ...πέσει αισθητά ο μέσος όρος ηλικίας... Και η επιλογή του Γιάννη Σαμαρά για τη θέση του τεχνικού συμβούλου, δεν είναι ...τυχαία.

Οι Πράσινοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με το έργο του στις Ακαδημίες, ενώ το βάρος πέφτει πλέον και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Με στόχο να βρεθούν νέα ταλέντα και να αξιοποιηθεί άμεσα το ποδοσφαιρικό “χρυσωρυχείο” της Παιανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας...