Παρουσίαση από... άλλο πλανήτη!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει για την εντυπωσιακή παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού και το... ταξίδι στο διάστημα και στο χρόνο.
0
Νίκος Τζουάννης
10/07/2019 • 18:17
Παρουσίαση από... άλλο πλανήτη!
  • shares
Για αρκετό καιρό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φορτώνονται - κάποιες φορές δίκαια - με όλα τα ...κακά που υπάρχουν σε τούτο τον πλανήτη και φταίνε για τα ...πάντα.

Για το μοναδικό πράγμα που δεν έχω διαβάσει και ακούσει να κατηγορούνται οι Πράσινοι είναι για την... κλιματική αλλαγή.

Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να ακούσουν και ένα μπράβο οι εργαζόμενοι της ομάδας, οι οποίοι δουλεύουν ο καθένας τους για... τρεις και έχουν ζήσει πρώτοι -και πολύ πιο έντονα σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές - την παρατεταμένη οικονομική κρίση του συλλόγου. 

Το βράδυ της Τρίτης παρακολουθήσαμε μια εκδήλωση από... άλλο πλανήτη!

Όλοι όσοι βρέθηκαν στο Ψηφιακό Πλανητάριο για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού έφυγαν εντυπωσιασμένοι και είμαι σίγουρος πως το μυαλό τους ταξίδεψε για λίγο στις μέρες κυριαρχίας του Τριφυλλιού.

Στην εποχή που οι Πράσινοι ήταν πρωτοπόροι και καινοτόμοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός - έστω για λίγες ώρες - θύμισε... Panathinaikos. Μια παρουσίαση ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Με έξυπνες ιδέες, κέφι και μεράκι από τους... ελάχιστους που έχουν απομείνει στο σύλλογο και βάζουν μπροστά την ψυχή τους και το μυαλό τους.

Μόνο που αυτή η τόσο ευχάριστη έκπληξη δεν ήταν μονάχα μια συνολική προσπάθεια και αυτό γιατί τρεις άνθρωποι έκαναν τη... νύχτα - μέρα για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πετυχαίνοντας κάτι που φάνταζε σχεδόν ανέφικτο για μια ομάδα που βρίσκεται σε... δυνατό μνημόνιο. 

Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής έκανε τα αδύνατα δυνατά για να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση, ίσως η καλύτερη των τελευταίων δεκαετιών, αντάξια του σπουδαίου ονόματος αυτού του club με την σημαντική βοήθεια της Κωνσταντίνας Σκορδά και της Κατερίνας Μπασάρη.

Οι τρεις τους σήκωσαν το δικό τους... πρωτάθλημα, ανταμείφθηκαν από το τελικό αποτέλεσμα και θύμησαν σε όλους όσοι ψάχνουν δικαιολογίες, πως με πολλή δουλειά, φρέσκες ιδέες και μπόλικη όρεξη, όλα είναι εφικτά. 
Γράψτε το σχόλιο σας...