Ο οικονομικός εφιάλτης ακόμα στοιχειώνει τα "πράσινα" όνειρα

Ο Νίκος Τζουάννης blogαρει στο novasports.gr για τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού, τα οποία ...φρενάρουν τα "πράσινα" όνειρα.
0
Νίκος Τζουάννης
25/05/2019 • 18:57
Σήμα Παναθηναϊκού
  • shares
Αν και ο Παναθηναϊκός πήρε μια βαθιά ...ανάσα με την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα, τα οικονομικά προβλήματα δεν έχουν εξαφανιστεί και το ταμείο παραμένει ...μείον. Το θετικό για το Τριφύλλι είναι ότι το κλαμπ δεν θα βιώσει εφέτος την περσινή ντροπή. Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα για να πραγματοποιήσει μεταγραφές χωρίς περιορισμούς και θα εκκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς τη "θηλιά" αφαίρεσης βαθμών, ωστόσο το ενδεχόμενο πώλησης ενός ή και περισσότερων ποδοσφαιριστών γίνεται πλέον ανάγκη για τους Πράσινους. 

Τα διαθέσιμα χρήματα από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ χρησιμοποιήθηκαν για τη διαδικασία αδειοδότησης. Οι Πράσινοι έκλεισαν πολλές "τρύπες" και τακτοποίησαν δεκάδες ανοικτές υποθέσεις, ωστόσο έμειναν πίσω όλα τα άλλα θέματα. Οι υπάλληλοι είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες, το ίδιο και οι προπονητές της Ακαδημίας, αλλά και οι εργαζόμενοι στο Κορωπί. Οι παίκτες έβαλαν "πλάτη" σε αυτή την κρίσιμη στιγμή και αναμένουν την εξόφληση της δόσης Φεβρουαρίου, ενώ κάποιοι πιο ...ανυπόμονοι έκαναν το επόμενο βήμα και έφτασαν μέχρι και το εξώδικο για να διασφαλίσουν τα χρήματα τους. Το ενδεχόμενο προσφυγής από κάποιον παίκτη που θα είναι στο ρόστερ και της νέας σεζόν συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν υπολογίζονται για την επόμενη αγωνιστική χρονιά και σκέφτονται αρκετά σοβαρά να διεκδικήσουν την ελευθερία τους - και τα χρήματα τους - ακολουθώντας τη δικαστική οδό. 

Τα λόγια που είπε ο Νίκος Νταμπίζας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, λίγο πριν πέσει η αυλαία της εφετινής σεζόν, περιγράφουν με ακρίβεια την κατάσταση του συλλόγου. "Θα έρθουν δύσκολοι μήνες" ανέφερε σχεδόν με σιγουριά ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και από τη στιγμή που είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος στην ΠΑΕ που έχει συχνή επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο, κάτι περισσότερο θα ξέρει... Το μόνο σίγουρο είναι πως ο οικονομικός "εφιάλτης" βασανίζει το Τριφύλλι και ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα δέσμιος των προβλημάτων του... 
Γράψτε το σχόλιο σας...