«Αν νικήσουμε, θα είναι σαν να παίρνουμε έξι βαθμούς»!

Να ξεχάσουν το ματς με τον Πανθρακικό και να αφοσιωθούν σε αυτό της Τετάρτης με την Παναχαϊκή ζήτησε από τους παίκτες του ο προπονητής της Καλλιθέας, Νίκος Παντελής, μετά την τελευταία προπόνηση.

Να ξεχάσουν το ματς με τον Πανθρακικό και να αφοσιωθούν σε αυτό της Τετάρτης με την Παναχαϊκή ζήτησε από τους παίκτες του ο προπονητής της Καλλιθέας, Νίκος Παντελής, μετά την τελευταία προπόνηση.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός αναφερόμενος στο καθοριστικό παιχνίδι με την ομάδα της Πάτρας, δήλωσε: «Αγώνες όπως ο αυριανός με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς, είναι πολύ σημαντικοί. Είπα και στα παιδιά πως αν κερδίσουμε, είναι σαν να παίρνουμε έξι βαθμούς, τρεις οι βαθμοί της νίκης και τρεις που χάνει η Παναχαϊκή. Τους τόνισα επίσης, ότι πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, καθώς η Παναχαϊκή είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και να ξεχάσουν, αν δεν έχουν ήδη ξεχάσει, τη νίκη επί του Πανθρακικού. Τα παιχνίδια, όπως όλοι ξέρουμε, είναι συνεχόμενα, και το μυαλό μας πλέον πρέπει να είναι μόνο στην Παναχαϊκή. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας».

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Μιχαλόπουλος είπε: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ο κ. Παντελής είναι πολύ καλός προπονητής, κάτι που άλλωστε φαίνεται και από την πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα. Αύριο παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα, την Παναχαϊκή, ευελπιστώ να το κερδίσουμε, να συνεχίσουμε την καλή πορεία και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Τέλος, αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.