Κλέιτον: “Φαβορί αλλά…”

Ο Κλέιτον Ξαβιέ έχρισε τον Ολυμπιακό ως φαβορί για την πρόκριση στους «8» του Europa League.

Ο Κλέιτον Ξαβιέ έχρισε τον Ολυμπιακό ως φαβορί για την πρόκριση στους «8» του Europa League. «Είναι φαβορί γιατί παιζει τη ρεβάνς στην έδρα του, αλλά δεν θα κατέβουμε σε αυτό το παιχνίδι για να αποκλειστούμε. Έχουμε δείξει ότι έχουμε την ικανότητα να τα καταφέρουμε και μακριά από το σπίτι μας και αυτό θα επιχειρήσουμε να κάνουμε στην έδρα του Ολυμπιακού» δήλωσε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής».
 
Στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Μέταλιστ έκανε πολύ καλή εντύπωση ο Ολυμπιακος: «Μου άρεσε ο Ολυμπιακός σαν σύνολο. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Αν μου έλεγες να ξεχωρίσω κάποιον θα σου έλεγα το νούμερο δέκα (Ράφικ Τζεμπούρ) που έπαιζε μπροστά. Μας ταλαιπώρησε πολύ στην άμυνα. Αυτό όμως που μετράει για μένα πάντα είναι το σύνολο και ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ δυνατή ομάδα» είπε.

Ο Κλέιτον δεν “φοβάται” την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: «Δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει η καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Η Μέταλιστ έχει παίκτες που έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοια γήπεδα. Είμαστε πολλοί οι Βραζιλιάνοι και οι Αργεντινοί στην ομάδα και ξέρουμε από καυτά γήπεδα. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Τώρα, μετά το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας ξέρουμε ακόμη καλύτερα τον Ολυμπιακό και θα είμαστε σίγουρα πιο καλά προετοιμασμένοι. Σίγουρα θα είναι δύσκολος αγώνας, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας» δήλωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.