Σπανούλης: “Δεν υπάρχουν μόνο οι τραυματίες, υπάρχουν κι άλλα…”

Ο Βασίλης Σπανούλης εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά το ματς με τη Ζάλγκιρις και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας τονίζοντας πως έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Ο Βασίλης Σπανούλης εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά το ματς με τη Ζάλγκιρις και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας τονίζοντας πως έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. 

Αναλυτικά:

«Και βέβαια άξιζε να πάει. Το σύστημα είναι δίκαιο, ήταν σε καλύτερη φόρμα από εμάς. Κι εμείς το έχουμε καταφέρει αυτό παλιότερα. Αυτή τη φορά η Ζαλγκίρις έπαιξε καλύτερα. Στις 3 νίκες, πάντα νικάει ο καλύτερος. Αποτύχαμε στο στόχο μας, να πάμε στο Final 4. Είναι μια δύσκολη στιγμή. Θα μας πάρει καιρό να το συνειδητοποιήσουμε.

Δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες, αλλά οι τραυματισμοί σίγουρα έπαιξαν ρόλο. Κάθε χρονιά είναι περίεργη και θέλει τύχη και τάιμινγκ. Δυστυχώς, είχαμε όλη τη χρονιά τραυματισμούς. Είμαστε μεγάλη ομάδα, που πρέπει πάντα να βρίσκουμε τη λύση. Αυτή τη φορά δεν τη βρήκαμε. Απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο που μας πίστεψε.

Τώρα ανοίγει ή κλείνει ένας κύκλος δεν το ξέρω. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτό μετά από μια τέτοια ήττα. Κι εμείς το καταφέραμε αυτό το 2012 μετά από 15 χρόνια. Και η Ζαλγκίρις τώρα μετά από 19. Για όλους υπάρχει η πρώτη φορά. Πρέπει να υπάρχει και το τάιμινγκ. Η Ζαλγκίρις είναι σε μια κατάσταση που αυτή τη στιγμή πιστεύω θα νικούσε οποιονδήποτε. Της αξίζουν συγχαρητήρια.

Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι υπερήφανος. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να προχωρήσουμε. Αυτή η ομάδα έχει καταφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε, γιατί έχουμε ακόμα έναν τίτλο μπροστά μας. Σίγουρα είναι στενάχωρη στιγμή. Αυτά έχει η ζωή και ο αθλητισμός όμως. Πρέπει να το ξεπεράσουμε.

Ο Σάρας κάνει πολύ καλή δουλειά στην Ζαλγκίρις. Όλα μαζί συντελούν να έχουν μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν σε καλύτερη κατάσταση από εμάς και μας νίκησαν.

Έχουμε έναν στόχο ακόμα μπροστά μας. Όταν έρθει η ώρα θα δούμε τι θα γίνει. Η ομάδα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της. Η ομάδα είναι νοσοκομείο, δεν υπάρχουν μόνο οι τραυματίες που γράφετε εσείς, είναι κι άλλα. Πρέπει η ομάδα να συνέλθει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.