Το εφιαλτικό σχέδιο επιβίωσης

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog, για το πλάνο της πλευράς Αλαφούζου για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού, αν δεν προχωρήσει η παραχώρηση των μετοχών στην Pan Asia.
0
Νίκος Τζουάννης
19/05/2018 • 09:11
Ο Νίκος Νταμπίζας
  • shares
Τα πρώτα λόγια του Νίκου Νταμπίζα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά αποκαλυπτικά για όσα σχεδιάζει η διοίκηση Αλαφούζου για το Τριφύλλι. Αισθητά μειωμένο μπάτζετ, πιθανές αποχωρήσεις – των τελευταίων - σημαντικών παικτών, αλλά και προσπάθεια για επιστροφή στην …κανονικότητα στο θέμα των πληρωμών. 

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των Πράσινων ήταν ειλικρινής στην πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας και έκανε μια σύντομη περιγραφή του πλάνου που θα υπάρχει από εδώ και πέρα για το σύλλογο. Όσα ανέφερε ο Νταμπίζας ήταν με βάση τα διοικητικά δεδομένα που υπάρχουν τούτη την περίοδο στο σύλλογο, ενώ και όσοι έχουν απομείνει στην ΠΑΕ, προχωρούν στην εφαρμογή ενός εφιαλτικού σχεδίου “επιβίωσης” για το κλαμπ ενόψει της νέας σεζόν. Όλα αυτά, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση της Pan Asia και έχουν ήδη απορριφθεί τρεις προτάσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου... 

Μπάτζετ για ομάδα με στόχο...παραμονής και όχι για σύλλογο που θέλει – και επιβάλλεται - να πρωταγωνιστήσει, θα έχει στη διάθεση του ο Νταμπίζας το ερχόμενο καλοκαίρι (αν παραμείνει η διοίκηση Αλαφούζου), ενώ αναμένονται περικοπές στα υψηλά συμβόλαια κάποιων παικτών (Λουτσιάνο, Μουνιέ, Ινσούα, Γιόχανσον) ή αποχωρήσεις στην περίπτωση που αρνηθούν τη σχετική πρόταση. Άρα μείωση και της – ελάχιστης – ποιότητας που είχε αυτή η ομάδα. 

Με δεδομένη την ποινή περιορισμού μεταγραφών που θα επιβληθεί για το θέμα της αδειοδότησης, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει τα κενά που υπάρχουν ή θα προκύψουν στο ρόστερ με ποιοτικές προσθήκες. Επομένως, οι Πράσινοι θα αρκεστούν σε χαμηλά συμβόλαια Ελλήνων παικτών κάτω των 23, προώθηση και άλλων πιτσιρικάδων από την Ακαδημία και ...ότι βγει! 

Μέσα σε όλα υπάρχει το θέμα του προπονητή και ο Γιώργος Δώνης παραμένει το φαβορί για να καλύψει το σημαντικό κενό που αφήνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Αν τελικά δεχθεί να πάρει αυτό το μεγάλο ρίσκο σε μια ομάδα που μοιάζει σχεδόν ...διαλυμένη πριν καν αρχίσει η νέα σεζόν. 

Γράψτε το σχόλιο σας...