Και όποιος αντέξει…

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το νέο πρόβλημα στις πληρωμές των παικτών και των υπαλλήλων στον Παναθηναϊκό και τις υποσχέσεις της διοίκησης.
0
Νίκος Τζουάννης
16/05/2018 • 09:27
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού
  • shares
Πλέον δεν αποτελεί είδηση κάθε αναβολή πληρωμής στον Παναθηναϊκό, καθώς έχει γίνει …συνήθεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα η αθέτηση υποσχέσεων.
 
Οι παίκτες του Τριφυλλιού και οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ ακούν κάθε μήνα κάτι το …διαφορετικό και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν χορτάσει από τα «θα» και τα σχέδια πληρωμών της διοίκησης της ΠΑΕ.
 
Την ημέρα που οι ποδοσφαιριστές των Πράσινων περίμεναν την εξόφληση της δόσης Δεκεμβρίου και της δόσης Φεβρουαρίου, η διοίκηση του Παναθηναϊκού βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας για να προτείνει κάτι …άλλο.
 
Οι παίκτες περίμεναν να δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους, όμως αντί για …ευρώ άκουσαν για επιταγές και νέες δόσεις, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι όλοι έχουν δικαίωμα προσφυγής.
 
Σε μια δύσκολη περίοδο για το σύλλογο και με τις βαριές ποινές που έρχονται (περιορισμός μεταγραφών, αφαίρεση βαθμών) εξαιτίας της –αναμενόμενης - αποτυχίας του μεγαλομέτοχου του Παναθηναϊκού να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα, η ΠΑΕ αδυνατεί να «σβήσει» τον κίνδυνο μαζικών προσφυγών.
 
Το σενάριο αποχωρήσεων και διάλυσης του «φτωχού» ρόστερ που έχει αυτή τη στιγμή το Τριφύλλι, θα είναι καταστροφικό για το σύλλογο. Το λιγότερο που πρέπει να κάνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού για να παρουσιαστεί τη νέα χρονιά ένα αξιοπρεπές σύνολο, είναι να κρατήσει όσους περισσότερους παίκτες μπορεί από αυτή την ομάδα και να την ενισχύσει με προσεκτικές μεταγραφικές κινήσεις - αναγκαστικά - νεαρών ποδοσφαιριστών. Όλα αυτά βέβαια, αν δεν προχωρήσει το επόμενο διάστημα η περίπτωση της Pan Asia και αν δεν υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.
 
Όμως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επιμένει στα …ρίσκα και με την πρόταση που κατέθεσε για την αποπληρωμή των οφειλών, δίνει το δικαίωμα στους παίκτες να διεκδικήσουν την ελευθερία τους. 

Κάποιοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν προσφυγή, άλλοι το σκέφτονται σοβαρά και υπάρχει μια μερίδα παικτών που θα κάνει υπομονή και θα περιμένει τις εξελίξεις στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού. Όχι για πολύ καιρό ακόμα... 

Γράψτε το σχόλιο σας...