Το δικό τους ντέρμπι!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, που φέρνουν το αγωνιστικό σε δεύτερη μοίρα και την επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
0
Νίκος Τζουάννης
29/04/2018 • 09:36
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού
  • shares
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και ο αγώνας «επιβίωσης» που δίνουν οι Πράσινοι, έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι. Αν και θα έπρεπε τούτη τη στιγμή να είναι πρωταγωνιστές ο Ουζουνίδης και οι παίκτες του και να ασχολούμαστε αποκλειστικά με το ποδόσφαιρο, στην πρώτη γραμμή της «πράσινης» επικαιρότητας είναι άλλα θέματα. 

Η υπόθεση Βέμερ και οι αφαιρέσεις βαθμών, οι συζητήσεις που γίνονται για την αλλαγή ποινής για τις μη αδειοδοτούμενες ομάδες, οι υποσχέσεις της διοίκησης προς τους ποδοσφαιρικό τμήμα για την καταβολή των οφειλόμενων και η απόφαση αποχής των παικτών του Τριφυλλιού, οι διαπραγματεύσεις Αλαφούζου – Πιεμπονγκσαντ και άλλα πολλά μη αγωνιστικά, μονοπωλούν το ενδιαφέρον τις τελευταίες εβδομάδες.

Κι όμως το βράδυ έχει …ντέρμπι, κάτι που κοντεύουν να ξεχάσουν οι Πράσινοι με όσα συμβαίνουν στο σύλλογο. Η επιλογή της διοίκησης του Παναθηναϊκού να τραβήξει το σκοινί στα …όρια του στο θέμα με τον Βέμερ και η ντροπιαστική αφαίρεση έξι βαθμών από το Τριφύλλι, έχουν θέσει την ομάδα σε κίνδυνο αποβολής από το πρωτάθλημα και εκτός του τελευταίου στόχου που είχε σε αυτή τη σεζόν. 

Πλέον δεν υπάρχει καν ελπίδα για την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα και δεν είναι εφικτό το άμεσο «σβήσιμο» της ευρωπαϊκής ποινής που έχει επιβληθεί από την ΟΥΕΦΑ. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν έχει ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό, όμως παραμένει ένα ιδιαίτερο ματς και ένα παραδοσιακό ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Οι Πράσινοι έχουν καταφέρει να πορευτούν με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα και το τελευταίο διάστημα είναι σε ανοδική πορεία. Παίρνουν αποτελέσματα, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και «μάχονται» από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη φανέλα, τον κόσμο και τους εαυτούς τους. Τα ίδια χνάρια θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν και στο αποψινό ντέρμπι. 

Μια νίκη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ δεν θα λύσει κανένα από τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, ωστόσο θα δώσει λίγη χαρά στον κόσμο του Τριφυλλιού. Και την έχει μεγάλη ανάγκη… 
Γράψτε το σχόλιο σας...