Φάνηκε ... "φως στο τούνελ"

O Nίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την θετική εξέλιξη του ενδιαφέροντος της Pan Asia για τον Παναθηναϊκό.
0
Νίκος Τζουάννης
20/04/2018 • 08:28
Ο Παναθηναϊκός στα κανάλια Novasports.
  • shares
Μετά την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της κοινοπραξίας "Athens Alive", προέκυψε νέο ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά από  ... Ταϊλάνδη μεριά. Αν και το Τριφύλλι είναι στο "χείλος του γκρεμού" και το μέλλον του συλλόγου παραμένει αβέβαιο, το brand name του συλλόγου δεν έχει ...σβήσει και το κλαμπ είναι ακόμα ελκυστικό. 

Μετά από μια ...καταιγίδα δυσάρεστων γεγονότων, η επίσημη πρόταση που μετέφερε στον Γιάννη Αλαφούζο ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας Παϊρόι Πιεμπονγκσαντ, είναι αναμφίβολα μια θετική εξέλιξη για τους Πράσινους. 

Ασφαλώς και η λύση Γιαννακόπουλου παραμένει στο προσκήνιο και πρόκειται για μια ασφαλέστερη επιλογή για το σύλλογο, ωστόσο το ενδιαφέρον του fund της "Pan Asia" είναι υπαρκτό και οι συζητήσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Πιεμπονγκσαντ συνεχίζονται σε καλό κλίμα. 

Υπάρχει διάθεση για να γίνει το deal, ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ και η οικονομική διαφορά που έχει προκύψει για το θέμα των χρεών, μπορεί να "γεφυρωθεί" μέσα από τις συζητήσεις. 

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες και αρκετά σύντομα θα γνωρίζουμε την οριστική εξέλιξη. Πάντως είναι αρκετά νωρίς για να μιλήσουμε για τα πλάνα που έχουν οι υποψήφιοι επενδυτές για το σύλλογο και για τις πιθανότητες επιτυχίας της "Pan Asia" στο Τριφύλλι. 

Το fund φαίνεται ότι έχει αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει χρόνος για ...χάσιμο, έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση και πιέζει τον Γιάννη Αλαφούζο για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις. Την ίδια στιγμή, η υπόθεση "Athens Alive" δεν έχει τελειώσει και δεν έχει βγει από το ...κάδρο ο Παναθηναϊκός. Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα βήματα γίνονται πιο αργά - και όχι εξαιτίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που κρατά ενωτική στάση - αφού απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει η κοινοπραξία εταιρειών σε επένδυση στον Παναθηναϊκό είναι η συμφωνία με την Κυβέρνηση για το πρότζεκτ του Ολυμπιακού Σταδίου. 

Γράψτε το σχόλιο σας...