“Τρύπιο” το αγωνιστικό ...σωσίβιο

O Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το κρίσιμο αγωνιστικό σταυροδρόμι του Παναθηναϊκού.
0
Νίκος Τζουάννης
18/01/2018 • 08:29
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού.
  • shares
Αν υπήρχε μια μικρή πιθανότητα για να ξεχαστούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα τους και να ξεφύγουν λίγο από τη “μαυρίλα” που περιβάλλει στο σύλλογο, έχει χαθεί και αυτή. Εδώ και καιρό. 

Το τελευταίο ... “σωσίβιο” ήταν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ωστόσο οι Πράσινοι απογοητεύουν με την παρουσία τους και δέχονται το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Η πρόσφατη απογοητευτική εμφάνιση στη Λιβαδειά μοιάζει με φυσική συνέχεια της εφετινής αγωνιστικής πορείας του Παναθηναϊκού και – δυστυχώς για όλους όσοι έχουν συνηθίσει μεγάλο και τρανό αυτόν τον σύλλογο – δεν προκαλεί καμία έκπληξη. 

Νομίζω ότι είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν στο κλαμπ και είναι εμφανώς επηρεασμένοι με όλα όσα συμβαίνουν. Κάποιοι ενδεχομένως να σκέφτονται ήδη την ...επόμενη ομάδα τους και μια πιθανή μεταγραφή. Άλλοι απλά δεν έχουν καταφέρει να μπουν με τον απαραίτητο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης στα παιχνίδια, καθώς η προβληματική κατάσταση είναι σαν ...βαρίδι στα πόδια τους. 

Επηρεασμένος είναι και ο προπονητής και είναι απόλυτα λογικό. Ο Ουζουνίδης έχει πάρει στις πλάτες του ένα μεγάλο βάρος και συνεχίζει να το κουβαλά. Κάποια στιγμή θα λυγίσει... 

Γιατρικό δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή για να επουλωθούν οι “ανοικτές πληγές” που υπάρχουν στο σύλλογο. Η κατάσταση είναι δύσκολη και οι παραμένοντες στο σύλλογο θα χρειαστεί να συμβιβαστούν με τα προβλήματα και να μάθουν να ζουν με αυτά. 

Ασφαλώς και αυτή η φουρτούνα είναι κάτι ...ξένο για μια μεγάλη ομάδα και για παίκτες που έχουν άλλα όνειρα για την καριέρα τους. Όμως τούτη τη στιγμή, οι Πράσινοι βρίσκονται σε ένα σταυροδρόμι και καλούνται να διαλέξουν αν θα παρατήσουν τόσο εύκολα την προσπάθεια τους ή αν θα ορθώσουν το ανάστημα τους και θα παλέψουν για να εκπροσωπήσουν με αξιοπρέπεια το σύλλογο και τη σπουδαία του ιστορία. 

Γράψτε το σχόλιο σας...