Ο... καυτός Μάιος

0
Νίκος Τζουάννης
27/04/2011 • 23:00
Ο... καυτός Μάιος
  • shares

Τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, όλα είναι ρευστά, ενώ ο προγραμματισμός έχει παγώσει για την ώρα, εν αναμονή των σημαντικών αποφάσεων που αναμένεται να ληφθούν από τους ισχυρούς άνδρες του συλλόγου.

Το πολυμετοχικό πρόβλημα παραμένει ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων και σε λίγες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι προθέσεις όλων των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφορικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Κρίσιμο το διάστημα μέχρι τις αρχές Μαϊου και τα μηνύματα δεν είναι ευοίωνα...

Παράλληλα οι "πράσινοι" περιμένουν την οριστικοποίηση του μπάτζετ, προκειμένου να χαράξουν το πλάνο που θα ακολουθήσουν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι περικοπές δαπανών και οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών φαντάζουν ως αναγκαία προϋπόθεση για την κατάρτιση ενός βιώσιμου σχεδίου, ενώ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα κινηθούν με προσεκτικά βήματα και στην ποδοσφαιρική αγορά, αφού η μεταγραφική πολιτική του "τριφυλλιού" διαμορφώνεται πλέον σύμφωνα με τις ανάγκες του συλλόγου.

Η λύση του τεχνικού διευθυντή εξετάζεται σοβαρά και οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό αναλύουν όλες τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους, αναζητώντας τον ιδανικό άνθρωπο για να καλύψουν αυτό το νευραλγικό πόστο.

Προέχουν όμως τα αγωνιστικά και η προσπάθεια των Πρασίνων για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά πόσο σημαντική είναι για το μέλλον του "τριφυλλιού" η εξασφάλιση της δεύτερης θέσης στη Σούπερλιγκ και θέλουν να βγουν κερδισμένοι από αυτή τη διαδικασία, διεκδικώντας τη συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η οποία μοιάζει για τον Παναθηναϊκό με βαθιά ανάσα σωτηρίας.

Όλα κρίνονται το Μάιο για τους "πράσινους"... Σε ένα μήνα ιδιαίτερα σημαντικό για το μέλλον της ομάδας...

 

Γράψτε το σχόλιο σας...