Οικονομικός "λαβύρινθος"

Τα μοναδικά καλά μαντάτα που έχουν ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό στο Τριφύλλι ήρθαν από την Ελβετία και την ΟΥΕΦΑ και ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο blog του για τον χρόνο που κέρδισε ο Παναθηναϊκός.
0
Νίκος Τζουάννης
14/12/2017 • 04:49
Παναθηναϊκός
  • shares
Τα μοναδικά καλά μαντάτα που έχουν ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό στο Τριφύλλι ήρθαν από την Ελβετία και την ΟΥΕΦΑ. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε σημαντικό χρόνο από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, γλίτωσε τα ...χειρότερα ( απαγόρευση μεταγραφών) και πλέον πρέπει να ...τρέξει για να προλάβει καταστάσεις και να μην επιβληθεί η ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Βέβαια φαντάζει μάλλον ουτοπικό να μιλάμε για Ευρώπη, όταν ο σύλλογος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και δίνει καθημερινά μια "μάχη" επιβίωσης, ωστόσο ο χρόνος (μέχρι τον Μάρτιο ) υπάρχει. Λεφτά δεν υπάρχουν για να λυθούν τα προβλήματα και σε αυτόν τον οικονομικό "λαβύρινθο", οι Πράσινοι ψάχνουν την ...έξοδο. 

Οι καταγγελίες και οι προσφυγές έρχονται η μία μετά την άλλη, ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών είναι πάντα ορατός, οι πιστωτές - κυρίως οι ξένοι - πιέζουν για τα οφειλόμενα και στο ταμείο δεν υπάρχει ούτε ...ευρώ. 

Μέσα σε όλα, εκεί που πάει να φανεί λίγο ...φως με την κίνηση Θεοδωρόπουλου, πέφτει μετά από λίγες ώρες και πάλι σκοτάδι. 

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το ...παλεύουν και εκτιμούν ότι - έστω και την ύστατη ώρα - το "πράσινο καράβι" δεν θα πέσει στα βράχια. Όμως είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα και λίγα τα εφόδια (χρήματα) που έχουν στα χέρια τους όσοι έχουν απομείνει στη διοίκηση για να βρεθεί μια λύση. Έστω και προσωρινή. 

Δεδομένα θα γίνουν πωλήσεις ποδοσφαιριστών τον Γενάρη για να μπει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να αποπληρωθούν κάποιες οφειλές. Ωστόσο η μείωση του μπάτζετ είναι και αναγκαίο κακό, καθώς ο Παναθηναϊκός με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν ...βγαίνει. 

Παράλληλα είναι απόφαση του Ουζουνίδη να γίνει γερή "εκκαθάριση" στο ρόστερ, ενώ θα γίνει μια προσπάθεια να αποκτηθούν κάποιοι παίκτες, οι οποίοι θα καλύψουν τα κενά που υπάρχουν, αλλά και αυτά που θα προκύψουν. Αρκεί οι επιλογές να είναι προσεκτικές και το καλοκαιρινό πάθημα της - σχεδόν - ολοκληρωτικής αποτυχίας του μεταγραφικού σχεδιασμού να γίνει ... μάθημα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...