Ασίστ και γκολ από Νιμανί

Ο Νιμανί άφησε καλές εντυπώσεις στο πρώτο του φιλικό με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" του Βορρά επικράτησε 5-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Νιμανί άφησε καλές εντυπώσεις στο πρώτο του φιλικό με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά επικράτησε 5-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Νέα Μεσημβρία. Ο Γάλλος άσος δημιούργησε το πρώτο τέρμα, ενώ με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Λιόνη στο 28′. 

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται με τους θεωρητικά αναπληρωματικούς, ενώ στο δίπλα γήπεδο οι βασικοί προπονούνταν κανονικά. Ο Λάζλο Μπόλονι επέστρεψε έγκαιρα και είδε από κοντά τον Νιμανί. Ο Ρουμάνος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε άλλες τρεις φορές, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Νιμανί είχε καλή παρουσία στο συγκεκριμένο φιλικό, όμως θα εξακολουθήσει να δοκιμάζεται από τον Μπόλονι και τις επόμενες ημέρες. Στις τάξεις του “Δικέφαλου” του Βορρά επικρατεί προβληματισμός για τις ιατρικές εξετάσεις του παίκτη, οι οποίες ήταν μέτριες. Παρά το τσουχτερό κρύο, περίπου 100 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στη Νέα Μεσημβρία και παρακολουθούν τον αγώνα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Μπαλάφας, Στάμου, Κατσικάς, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Νιμανί, Ρομπέρ, Γιάννου, Κίτσιου.

Απόλλων: Μπαντής, Σαββαϊδης, Σακκάς, Σάλιβαν, Καραντασιάδης, Καραπατσακίδης, Πιτέλης, Λιόνης, Χάτζι, Μωυσιάδης, Πλατάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.