Ο Άκης Μάντζιος στο Novasports (vid)

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, αλλά και τα μεταγραφικά πλάνα του.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, το δυνατό σημείο της ομάδας του Καραγεωργίου, για τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει στο ματς με την Κρητική ομάδα, αλλά και τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας του.

Για τον αγώνα με τον Εργοτέλη: “Δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια όμαδα που έχει δύο ήττες στο γήπεδό της. Μία από Ολυμπιακό και μία από την Ξάνθη την αγωνιστική που μας πέρασε. Θα υπάρχει πίεση στην πλευρά του Εργοτέλη για να μην υπάρξει δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα. Αναμφίβολα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εντελώς διαφορετικό από αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης. Προετοιμαζόμαστε, είμαστε σε καλή κατάσταση, σε ανοδική πορεία και ευελπιστούμε να κερδίσουμε τον αγώνα”

Για το αν κάνει πιο δύσκολο το έργο τους μετά την ήττα από την Ξάνθη: “Για εμάς είναι το ίδιο. Ίσως να είναι πιο δύσκολο γιατί υπάρχει πιο πολύ πίεση στην πλευρά του Εργοτέλη. Για εμάς, ακόμα και αν κέρδιζε την Ξάνθη θα ήταν το ίδιο δύσκολο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν τα παιχνίδια τους. Είμαστε σε καλή κατάσταση και ελπίζω το Σάββατο να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε”.

Για δυνατό σημείο Εργοτέλη: “Είναι καλή ομάδα. Ομάδα που διακρίνεται για τον κορμό της. Είναι χρόνια μαζί. Επίσης, έχει έναν προπονητή πολλά χρόνια τώρα και αυτό είναι θετικό.  Είναι μια ομάδα με ταυτότητα. Υπάρχουν επικίνδυνοι παίκτες, αλλά γενικά πιστεύω πως είναι μια ομάδα συνόλου”.

Για το τι διαφορετικό θα δούμε από τον Πανιώνιο στον αγώνα με τον Εργοτέλη: “Σίγουρα δεν θα έχουμε μαζί μας τον τιμωρημένο με κάρτες, Κβιρκβέλια. Θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται και τα υπόλοιπα παιδιά, μήπως συμβεί κανά απρόοπτο ή αν θα έχουμε επιστροφές. Μη φανταστείτε ότι θα έχουμε πολλές αλλαγές”.

Για την μεταγραφική κίνηση: “Όχι κάτι καινούργιο. Αυτά που είναι ήδη γνωστά. Υπάρχει μια προφορική συμφωνία με τον Ντάνι Φερνάντες και από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό. Θα ξεκαθαρίσει πιστεύω μέσα στις επόμενες ημέρες”.

Για το πόσους ακόμα παίκτες χρειάζεται: “Δεν θα έλεγα ότι χρειαζόμαστε αρκετούς παίκτες. Κάναμε μία κίνηση με τον Αμπντουλάγεφ, έχουμε συμφωνήσει με τους Ρόβα, Κουλουχέρη. Από εκεί και πέρα μία-δύο ακόμα περιπτώσεις, θα το δούμε. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στους παίκτες που διαθέτουμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό”.

Για το αν σκοπεύει να ξεκινήσει βασικό τον Αμπντουλάγεφ: “Θα το δούμε. Θα δούμε τις προπονήσεις και θα εκτιμηθεί. Ακόμα είναι νωρίς για να πούμε κάτι σίγουρο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.