Το αγωνιστικό ...χαλί δεν κρύβει την σκόνη

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την αγωνιστική παρουσία του Παναθηναϊκού και τα δύσκολα που δεν έχουν έρθει ακόμα.
0
Νίκος Τζουάννης
20/10/2017 • 08:29
Οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Χίλιεμαρκ.
  • shares
Υπάρχει τουλάχιστον η θετική αγωνιστική παρουσία του Παναθηναϊκού στα τελευταία ματς, ώστε να ξεχαστούν - έστω και προσωρινά - οι φίλοι του Τριφυλλιού από την ...καταιγίδα προβλημάτων που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα και ταλαιπωρεί το κλαμπ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές του κάνουν το ...χρέος τους και παλεύουν για να αφήσουν στην άκρη τους προβληματισμούς που έχουν για το μέλλον και να επικεντρωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι. 

Μέχρι στιγμής τα έχουν καταφέρει. Όχι στον απόλυτο βαθμό, αλλά αυτή η δύσκολη κατάσταση έχει συσπειρώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο πανηγυρισμός - ξέσπασμα στο νικητήριο γκολ του Χίλιεμαρκ και η αυθόρμητη αγκαλιά ΟΛΩΝ των παικτών του και του τεχνικού τιμ, ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας. Ακόμα και ο άτυχος Λουτσιάνο πήγε  κουτσαίνοντας στους συμπαίκτες του για να συμμετάσχει στη χαρά τους. Μια γροθιά, όλοι μαζί πορεύονται σε ένα δύσβατο μονοπάτι... 

Υπό διαφορετικές συνθήκες θα ήταν απλά μια νίκη και τίποτα παραπάνω. Σε καμία περίπτωση αφορμή για πανηγυρισμούς και ...γιορτές. Όμως το "τρίποντο" του -ταλαιπωρημένου από διοικητικά προβλήματα - Παναθηναϊκού των εννέα παικτών στο ματς με την ΑΕΛ είχε ξεχωριστή σημασία για τους Πράσινους τούτη τη στιγμή και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Κυρίως γιατί φάνηκε στο γήπεδο - ίσως για πρώτη φορά εφέτος - ότι αυτή η ομάδα έχει "μαχητική ψυχή" και είναι πολύ σκληρή για να ...πεθάνει. 

Βγήκε ο ποδοσφαιρικός εγωισμός, φάνηκε το "μέταλλο" που έχει το Τριφύλλι και ήταν μια μικρή ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια. Όμως το αγωνιστικό ...χαλί και τα δύο θετικά αποτελέσματα στις τελευταίες αγωνιστικές, δεν γίνεται να κρύψουν τη ...σκόνη που υπάρχει στο σύλλογο. Τα ταμεία παραμένουν άδεια, οι υποχρεώσεις ...αναρίθμητες, τα "πράσινα πορτοφόλια" έχουν ...εξαφανιστεί ή σφυρίζουν αδιάφορα και έχει απομείνει ο κόσμος που προσπαθεί με το υστέρημα του να κρατήσει "ζωντανή" την ομάδα. 

Τα δύσκολα δεν έχουν έρθει ακόμα... Αν ο Οκτώβριος είναι δύσκολος, ο επόμενος μήνας είναι ..."φωτιά" και εξαιρετικά κρίσιμος για το μέλλον του συλλόγου, ενώ λύση δεν φαίνεται στον ...ορίζοντα.  
Γράψτε το σχόλιο σας...