Ακούστε τον Ουζουνίδη!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το χρέος του Παναθηναϊκού και την έκκληση του Μαρίνου Ουζουνίδη προς τους διοικούντες της ΠΑΕ, ώστε να πάρουν θέση για το πλάνο σωτηρίας της ομάδας.
0
Νίκος Τζουάννης
14/10/2017 • 08:17
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
  • shares
Μετά από προσμονή ...χρόνων, αρκετά μυθεύματα, μπόλικα δημοσιεύματα και δεκάδες εικασίες, μάθαμε τελικά το χρέος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Βγήκαν αριθμοί στη ...φόρα, ο κόσμος ενημερώθηκε για το "βαρύ φορτίο" που συνεχίζει να κουβαλάει το Τριφύλλι και για το μοναδικό που ...βεβαιωθήκαμε είναι για την κάκιστη πενταετή οικονομική διαχείριση του μεγαλομετόχου και των συνεργατών του. 

Όλο αυτό το διάστημα οι φίλοι των Πράσινων έβλεπαν πολιτική λιτότητας, έκαναν υπομονή και προσδοκούσαν - τουλάχιστον - σε ένα "νοικοκύρεμα" στα οικονομικά του κλαμπ. Και ας έβλεπαν καθημερινά την ομάδα τους να "μικραίνει"...

Παράλληλα άκουγαν για τα περίφημα και προσεκτικά μελετημένα πλάνα, αλλά και πολλές υποσχέσεις για μείωση του χρέους και αποκαλύφθηκε - αν και ήταν αναμενόμενο - ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν παρουσίασε ΚΑΜΙΑ βελτίωση στο οικονομικό κομμάτι. 

Στο ίδιο χάλι που ήταν πριν από πέντε χρόνια είναι και τώρα και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δείξουμε με το ...δάκτυλο τον υπεύθυνο. Ούτως ή άλλως κάποια ονόματα θα μείνουν για πάντα - και με μαύρα γράμματα - στην ιστορία του Παναθηναϊκού σαν συνώνυμα της ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ. 

Το θέμα είναι από εδώ και πέρα τι γίνεται και με ποιο τρόπο θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να γλιτώσει το "ναυάγιο". Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε αλήθειες στη συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports και θα ήταν ευχής έργον αν τον έχουν ακούσει οι διοικούντες την ΠΑΕ. 

" Δεν μπορείς να ζητάς από κάποιον να βοηθήσει, όταν δεν είναι ξεκάθαρο ότι θα σωθεί η ομάδα. Πρώτα αυτό πρέπει να πούμε στον κόσμο. Πρέπει κάποιοι να βγουν και να μιλήσουν", είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Παναθηναϊκού και σε αυτά τα λόγια αποτυπώνεται η πραγματικότητα.

Ο κόσμος του Τριφυλλιού είναι έτοιμος να σταθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας. Θέλει να βοηθήσει και θα το κάνει. Αρκεί να ακούσει ΑΛΗΘΕΙΕΣ και να δει ένα πλάνο που μπορεί να υλοποιηθεί. Ξεκάθαρα πράγματα χρειάζονται σε τούτες τις δύσκολες στιγμές. Όχι άλλες "σκιές"...  
Γράψτε το σχόλιο σας...