Η ώρα της αλήθειας

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού και τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής.
0
Νίκος Τζουάννης
07/10/2017 • 08:08
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου
  • shares
Η απόφαση του Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για δημοσιοποίηση της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου ήταν επιβεβλημένη. Ο κόσμος του Τριφυλλιού αγωνιά για το μέλλον της αγαπημένης του ομάδας, ακούει και διαβάζει διάφορα σενάρια και νούμερα – τα οποία σε κάθε περίπτωση …ζαλίζουν – και δεν γνωρίζει το …αυτονόητο. Δηλαδή την αλήθεια για το πραγματικό χρέος της ΠΑΕ και αν το ταμείο είναι τόσο …μείον, που αποτρέπει οποιαδήποτε εμπλοκή επενδυτή στο κλαμπ.
 
Μετά την ξαφνική αποχώρηση Αλαφούζου από τα διοικητικά και το ...στοπ στη χρηματοδότηση (αν και ακόμα παραμένει μεγαλομέτοχος), οι Πράσινους δίνουν καθημερινή…μάχη επιβίωσης και καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να γυρίσουν την τελευταία στιγμή το ...τιμόνι και να μην πέσει το "καράβι στα βράχια". Έγιναν αρκετές προτάσεις "σωτηρίας" από μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας, ο κόσμος δείχνει πρόθυμος να βοηθήσει όσο μπορεί σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, όμως το τοπίο παραμένει θολό, αναφορικά με τα χρέη που "πνίγουν" τον σύλλογο. Κάθε μέρα εμφανίζεται και ένα νέο πρόβλημα και ουδείς - εκτός από τον Γιάννη Αλαφούζο, τους στενούς του συνεργάτες και κάποια στελέχη της ΠΑΕ - γνωρίζει ποια είναι πραγματικά η κατάσταση.

Η διαφάνεια στα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι απαραίτητη και οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού αναμένεται να ενημερωθούν τις επόμενες εβδομάδες για τις οφειλές του Παναθηναϊκού και να μάθουν αν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας με τα τωρινά δεδομένα. 

Αρκεί βέβαια αυτή η ενημέρωση να γίνει προς ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και με ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Νομίζω ότι έχει έρθει πια η ώρα για την "ωμή" αλήθεια. Όποια και αν είναι αυτή... Τόσα χρήματα οφείλει ο σύλλογος, αυτά τα λεφτά είναι το άνοιγμα της ΠΑΕ, τόσα ευρώ χρειάζεται η ομάδα για να παραμείνει ζωντανή. Είναι ανάγκη να μάθουν οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού για τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνει πλέον το κλαμπ, αλλά και για όλους όσοι οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στις πύλες της καταστροφής. 
Γράψτε το σχόλιο σας...