Κωδικός: Τέχελεν

Ο Νίκος Τζουάννης...κυρήσσει την έναρξη προετοιμασίας του Παναθηναϊκού μέσω του blog του στο novasports.gr.
Νίκος Τζουάννης
06/07/2017 • 14:35
Αναχώρηση Παναθηναϊκού
  • shares
Με όλα αυτά που γίνονται τελευταία στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού, κοντέψαμε να ... λησμονήσουμε ότι οι Πράσινοι αναχώρησαν για το Τέχελεν, όπου θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Πλέον θα τα λέμε καθημερινά από την Ολλανδία και μέσω του novasports.gr θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για όλα τα νέα από το training camp του Παναθηναϊκού. Καθημερινές ανταποκρίσεις και πλούσιο υλικό και στο Novasports24HD,  ενώ από τα κανάλια Novasports θα παρακολουθήσετε αποκλειστικά τα φιλικά προετοιμασίας του Τριφυλλιού απέναντι στην ουκρανική Ολεξάντρια, τη βέλγικη Κορτράικ του Γιάννη Αναστασίου και την τούρκικη Γκεντσλερμπιρλίγκι.  

Κάθε προετοιμασία έχει τη δική της ιδιαιτερότητα... Το καλοκαίρι του 2009, ο Σισέ, ο Ζιλμπέρτο και η λαμπερή παρέα τους ήταν στο επίκεντρο. Δύο χρόνια μετά, ο προφεσόρ Φερέιρα έκλεβε την παράσταση, ενώ τον Ιούλιο του 2013 η προετοιμασία θύμιζε κάτι από ...σχολική εκδρομή με τα πιτσιρίκια του Αναστασίου. 

Εφέτος τα βλέμματα είναι στραμμένα στην ...ομάδα και στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Μεγάλες και ηχηρές απουσίες στο Τέχελεν και η μετα - Μπεργκ εποχή θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως βέβαια και ο τρόπος που θα δουλέψει ο τεχνικός του Τριφυλλιού με τους παίκτες του. 

Με δύο νεοαποκτηθέντες - για την ώρα - στην αποστολή, κάποιους ...παλιούς, πολλούς νεαρούς και μπόλικους "κομμένους", οι Πράσινοι θέλουν να "χτίσουν" τις βάσεις για τη νέα σεζόν, ελπίζοντας πως όσο κυλά ο καιρός, η παρέα που βρίσκεται στο Τέχελεν θα ...αυξηθεί. 

Δεν θα αργήσει και η μέρα που θα δούμε ...δράση και το πρώτο δείγμα γραφής του Τριφυλλιού. Αν και λείπουν αρκετά κομμάτια από το εφετινό "παζλ" και απουσιάζει από την Ολλανδία ...μισή ενδεκάδα, οι Πράσινοι θα δώσουν το πρώτο φιλικό ματς το Σάββατο, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε δύσκολους αντιπάλους. Τούτη τη χρονιά δεν θα δούμε ...πιτσαρίες, μπυροκοιλιές και ...καρατέκα στα πρώτα φιλικά, αλλά ...ζόρια. Άλλωστε ο τεχνικός του Τριφυλλιού θέλησε να μπει η ομάδα του κατευθείαν στα ...βαθιά, για να αρχίζει να βγάζει τα πρώτα συμπεράσματα... 

Ραντεβού λοιπόν στο novasports.gr και στα κανάλια Novasports!  


   

Γράψτε το σχόλιο σας...