Aνδρεάδης: “Δεν έμοιαζε με ντέρμπι”

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Α1 βόλεϊ εμφανίστηκε ο Ανδρέας Ανδρεάδης, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Α1 βόλεϊ εμφανίστηκε ο Ανδρέας Ανδρεάδης, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports μετά το τέλος της αναμέτρησης.


«Θεωρώ ότι το σημείο που έκρινε το παιχνίδι, ήταν η διαφορά δυναμικότητας και το πρώτο πράγμα που νιώσαμε ήταν πως ήταν ένας φιλικός αγώνας. Δεν έμοιαζε με ντέρμπι. Παίξαμε όπως είχαμε πει στην τακτική μας. Δείξαμε καλά στοιχεία.
 
Στόχος ήταν να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μας. Έχουμε το ματς με την Χάποελ να κάνουμε καλά Χριστούγεννα και έχουμε την Πάτρα στην έδρα μας. Ευελπιστώ να κάνουμε το 3Χ3 και να φτάσουμε στην πρώτη θέση».

Για το αν οι παίκτες έλαβαν συγκεκριμένες οδηγίες από τον Γιάννη Καλμαζίδη: «Σε κάθε ματς δίνει τις οδηγίες. Το διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και σύμφωνα με τη στατιστική έχουμε πολλά μπλοκ και «σπασίματα». Ίσως έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο στο σερβίς. Πέρυσι κέρδιζε ο Παναθηναϊκός σε όλα τα παιχνίδια με 2-0 και τα γυρνούσαμε. Μας βγήκε το παιχνίδι σήμερα και κερδίσαμε».

Νοβότνι: «Πήγε καλά για εμάς»
Εμφανώς ικανοποιημένος παρουσιάστηκε και ο Μάρεκ Νοβότνι, μετά τον αγώνα του Μετς. «Ήταν ένα καλό ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες έκαναν καλή δουλειά στην άμυνα, αλλά ευτυχώς εξελίχθηκε πολύ καλά για μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.