Δύσκολη η επόμενη ημέρα...

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη δύσκολη επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό, μετά τα όσα έγιναν στο "Απόστολος Νικολαΐδης" στο ματς με τον ΠΑΟΚ και τις σκέψεις του Γιάννη Αλαφούζου, για αποχώρηση από το "τριφύλλι".
0
Νίκος Τζουάννης
18/05/2017 • 08:17
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού
  • shares
Για μπάλα δεν μπορούμε να σχολιάσουμε πολλά πράγματα, γιατί παίχτηκαν μόλις 54 λεπτά στη Λεωφόρο... Σε ένα παιχνίδι που έγιναν... πολλά, δεν τελείωσε ποτέ εντός των τεσσάρων γραμμών, και θα κριθεί η τύχη του από τους αθλητικούς δικαστές. 

Για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι άρχισαν το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στο γήπεδο, αλλά και τα μέλη των ομάδων που μπήκαν πρόθυμα στο... χορό, τι μπορείς να πεις; Είναι αυτονόητο ότι πρέπει ΠΡΩΤΟΙ να δίνουν το καλό παράδειγμα στον κόσμο. 

Για τον ανεγκέφαλο που πέταξε το κουτάκι με τη μπύρα και - πιθανότατα - θα προκαλέσει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημιά στην ομάδα του, είναι περιττό να πούμε ότι θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και να ετοιμάζεται για να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Για όσα έγιναν στο "Απόστολος Νικολαΐδης", νομίζω ότι έχετε πλήρη εικόνα μέσα από την άρτια κάλυψη των καναλιών Novasports. Είδατε και ακούσατε τα ΠΑΝΤΑ μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο και μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας για όλους όσοι "πρωταγωνίστησαν" σε αυτό το έργο.  

Θα σταθώ πιο πολύ στις δηλώσεις που έκανε ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος, καθώς μίλησε ξεκάθαρα για σκέψεις αποχώρησης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν είναι απλά ένα σενάριο ή μια φημολογία, αλλά κάτι που σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά ο Γιάννης Αλαφούζος. Μετά από σειρά γεγονότων τα τελευταία χρόνια, το ενδεχόμενο παραίτησης του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ είναι πιο πιθανό από ποτέ και από τη στιγμή που δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση, αντιλαμβάνεται κάποιος πολύ εύκολα ότι αυτές οι στιγμές είναι κρίσιμες για το μέλλον του Παναθηναϊκού.  

Στο Τριφύλλι υπάρχει πίκρα, απογοήτευση και οργή για τα γεγονότα της Λεωφόρου και είναι δύσκολη η επόμενη ημέρα για τον σύλλογο. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρεθεί να περπατάει και πάλι σε τεντωμένο σχοινί, δίχως να γνωρίζει αν θα καταφέρει να φτάσει στον προορισμό του...

Γράψτε το σχόλιο σας...