Ήχησαν οι καμπάνες...

0
Νίκος Τζουάννης
04/04/2011 • 00:01
Ήχησαν οι καμπάνες...
  • shares

Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, ασύνδετη σε όλες τις γραμμές, βραχυκυκλωμένη και... χλωμή παρουσιάστηκε στις Σέρρες απέναντι στο νεανικό και παθιασμένο σύνολο του Παύλου Δημητρίου. ʼτολμος επιθετικά και χωρίς ρυθμό στο παιχνίδι του, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν... Παναθηναϊκός για ενενήντα λεπτά.

Ότι και αν έκανε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα από τον πάγκο, όσες αλλαγές και αν έγιναν στην τακτική του Πορτογάλου τεχνικού, οι "πράσινοι" δεν έλεγαν να ξεκολλήσουν από την... επικίνδυνη μετριότητα. Και ιδιαίτερα τα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως χρήσιμο... μάθημα για το μέλλον από τον Φερέιρα. Γιατί μέσα σε ένα ημίχρονο, έγιναν όλα όσα θα πρέπει να αποφύγουν οι παίκτες του στα επόμενα παιχνίδια.

Η είσοδος του Σωτήρη Νίνη στο παιχνίδι, έδωσε λίγη φαντασία στο παιχνίδι του "τριφυλλιού", όμως θεαματική βελτίωση δεν υπήρξε, οι γηπεδούχοι έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη και την πήραν, αφήνοντας τους "πράσινους" προβληματισμένους μετά την κάκιστη παρουσία της ομάδας στις Σέρρες.

Η ζημιά είναι... μικρή, αφού ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να “χτίσει” ενόψει πλέι οφ μια πολύτιμη διαφορά ασφαλείας, η οποία του δίνει το πάνω χέρι για τη διεκδίκηση του εισιτηρίου Τσάμπιονς Λιγκ.

Όμως οι προειδοποιητικές καμπάνες, ήχησαν... δυνατά για τους "πράσινους" και ανάλογες εμφανίσεις είναι... απαγορευτικές, αν θέλουν ο Ζεσουάλντο Φερέιρα και οι παίκτες του να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση στη Σούπερ Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας...