Πιέζει για μεταγραφή ο Λέοναρντ, θέλει Λέικερς

Την πρόθεση του Καουάι Λέοναρντ να γίνει άμεσα μεταγραφή στους Λος Άντζελες Λέικερς αποκαλύπτουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Την πρόθεση του Καουάι Λέοναρντ να γίνει άμεσα μεταγραφή στους Λος Άντζελες Λέικερς αποκαλύπτουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Όπως αναφέρεται μάλιστα, ο Λέοναρντ είναι διατεθειμένος να τραβήξει την κατάσταση στα άκρα με τους Σαν Αντόνιο Σπερς αν το αίτημα του δεν γίνει δεκτό, μένοντας εκτός δράσης πρακτικά για δεύτερη σερί σεζόν μετά τα μόλις 9 παιχνίδια στα οποία εμφανίστηκε πέρσι. 

Με τον Πολ Τζορτζ να παραμένει στην Οκλαχόμα, οι Λέικερς θα ήθελαν όσο τίποτα να πλαισιώσουν τον Λεμπρόν Τζέιμς με έναν σουπερσταρ του βεληνεκούς του Λέοναρντ και δείχνουν να έχουν τόσο τους παίκτες όσο και τον χώρο στο σάλαρι καπ για να το πετύχουν. Εντούτοις οι Σπερς φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να βιαστούν, εξετάζοντας όλες τις διαθέσιμες επιλογές, αφού είναι φανερό ότι η φυγή του σουπερσταρ τους θα τους βάλει αναπόφευκτα σε διαδικασία αναδόμησης της ομάδας από την αρχή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.