Μεταγραφές από …Φλεβάρη!

O Nίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού και την προσοχή που χρειάζεται στον σχεδιασμό.
0
Νίκος Τζουάννης
16/02/2017 • 08:19
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος.
  • shares
Λίγες μονάχα ημέρες πέρασαν από τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ήδη έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας αρκετά ονόματα υποψήφιων στόχων για το …καλοκαίρι. 

Η … παρέλαση άρχισε νωρίτερα από το αναμενόμενο και ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήδη διαβάζει για λίστες και «στόχους», ενώ λίγες εβδομάδες νωρίτερα η ομάδα του έκανε με δυσκολία τρεις μεταγραφές, η μία εκ των οποίων – ο Μολίνς - στις …καθυστερήσεις. 

Ασφαλώς και ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τον Νίκο Λυμπερόπουλο δεν θα περιμένουν το καλοκαίρι για να δημιουργήσουν τη μεταγραφική τους λίστα και είναι απόλυτα λογικό να γίνεται από τώρα μια προεργασία ενόψει της επόμενης περιόδου. Άλλωστε υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παικτών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και τα συμβόλαια τους με τους συλλόγους τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να κινηθεί πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους «μνηστήρες», καθώς δεν …περισσεύουν τα χρήματα και οι Πράσινοι θα επιδιώξουν να αποφύγουν τη διαδικασία …πλειστηριασμού. 

Όμως για να γίνει η θεωρία … πράξη, θα χρειαστεί πρώτα να καθοριστεί το μπάτζετ από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και να «χαραχθεί» το πλάνο που θα ακολουθήσει το κλαμπ τη νέα σεζόν, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι αποχωρήσεις… 

Τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν στην πορεία, ωστόσο για την ώρα οι διοικούντες τον Παναθηναϊκού προσανατολίζονται σε γερό … «ψαλίδι» στο μεταγραφικό μπάτζετ. Κάτι που σημαίνει πως οι Πράσινοι θα πρέπει να κινηθούν με μεγάλη προσοχή στο «παζάρι» για να βρουν τους κατάλληλους παίκτες στην καλύτερη δυνατή τιμή.  

Πολλά θα εξαρτηθούν από την αγωνιστική πορεία του Τριφυλλιού σε αυτή τη σεζόν… Είναι εντελώς διαφορετική η προοπτική συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ή η όποια δυναμική – και ευφορία – που θα φέρει στο σύλλογο η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, από τη συμμετοχή στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Πρώτα λοιπόν τα αγωνιστικά και μετά οι μεταγραφές… 
Γράψτε το σχόλιο σας...