Το "στοίχημα" με τον κόσμο

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις για να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη των φιλάθλων του.
0
Νίκος Τζουάννης
12/02/2017 • 08:33
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού
  • shares
Η εικόνα της Λεωφόρου στα τελευταία παιχνίδια προκαλεί προβληματισμό και θλίψη στο "πράσινο" στρατόπεδο. Ελάχιστοι είναι οι φίλοι του Παναθηναϊκού που είχαν το ...κουράγιο για να βρεθούν στις εξέδρες της ιστορικής έδρας του Τριφυλλιού μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις της αγαπημένης τους ομάδας και το σκηνικό εδώ και λίγο καιρό θυμίζει περισσότερο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι παρά εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού. 

Είναι ξεκάθαρο ότι η πλειοψηφία των οπαδών του Παναθηναϊκού έχει γυρίσει την ...πλάτη στο κλαμπ και με τη μαζική αποχή από το γήπεδο, εκφράζει τη δυσαρέσκεια προς τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα για το ...ντόμινο αποτυχίας. 

Ο κόσμος έχει χάσει τη ...χαρά του τα τελευταία χρόνια, οι πίκρες είναι ...μαζεμένες και είναι απόλυτα λογικό να ...εξαφανιστεί και η εμπιστοσύνη που υπήρχε προς το κλαμπ. Όμως η εικόνα της άδειας Λεωφόρου μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα... Αρκεί ο Παναθηναϊκός να ...ξυπνήσει από το λήθαργο και να θυμίσει ... Παναθηναϊκό. 

Το μεγάλο "στοίχημα" για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες είναι να κερδίσουν ξανά το κοινό τους. Να φέρουν και πάλι κόσμο στη Λεωφόρο και να γεμίσουν το γήπεδο. Με εμφανίσεις όπως η πρόσφατη στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα, θα πετύχουν το στόχο τους... Γιατί ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια και είναι δίκαιος κριτής... 

Δεν βρισκόμαστε ούτε στην Αγγλία, ούτε στη Γερμανία, όπου η ποδοσφαιρική κουλτούρα είναι σε ...άλλο επίπεδο και το γήπεδο θα γεμίσει είτε είσαι πρώτος, είτε τελευταίος... Είμαστε λαός της Μεσογείου, με τη σκέψη ...πλημμυρισμένη από συναισθήματα και ως φίλαθλοι δρούμε αρκετές φορές με αυθορμητισμό και όχι με την "ψυχρή" λογική. 

Η αγάπη για την ομάδα δεν "σβήνει"... Όμως χρειάζεται και η αγωνιστική ...πρόσκληση της ομάδας, για να σταθείς στο πλάι της... Να σου δώσει μια αφορμή για να αφήσεις τη ...ζεστή σου πολυθρόνα και να βρεθείς στο γήπεδο. Αυτό φιλοδοξούν να κάνουν οι Πράσινοι και όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο Τζιάντο Μέστο στη συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports: " Αν ο κόσμος μας δει ενωμένους να προσπαθούμε, τότε ίσως ερωτευτεί ξανά την ομάδα"... 
Γράψτε το σχόλιο σας...