Κράτησε ψηλά την σημαία της Βρετανίας ο Έντμουντ, 3-0 τον Κλαν (video)

Το νούμερο 1 της Βρετανίας συνεχίζει στο Wimbledon! Ο Κάιλ Έντμουντ κέρδισε σχετικά εύκολα τον Αμερικανό Μπράντλεϊ Κλαν με 3-0 σετ και μπροστά του στον τρίτο γύρο θα βρει τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς

Το νούμερο 1 της Βρετανίας συνεχίζει στο Wimbledon! Ο Κάιλ Έντμουντ κέρδισε σχετικά εύκολα τον Αμερικανό Μπράντλεϊ Κλαν με 3-0 σετ και μπροστά του στον τρίτο γύρο θα βρει τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Με break μόλις στο πρώτο service game του Κλαν ο Έντμουντ πήρε το προβάδισμα και οδήγησε το σετ. Χωρίς να χάσει δικό του service game κατάφερε να κλείσει το σετ και να μπει στην θέση του οδηγού κλείνοντας το με 6-4 σε 40 λεπτά.

Στο δεύτερο δυσκολεύτηκε με τον Κλαν να μπαίνει μπροστά και το σετ να οδηγείται στο tie break. Ο Βρετανός έκανε περίπατο και με άνεση δεν έχασε ούτε ένα πόντο παίρνοντας το με 7-0.

Στο τρίτο χρειάστηκε ένα break στα μέσα του σετ που ήταν αρκετό για να πάρει ψυχολογία και ένα ακόμα στο τέλος για να το κλείσει εύκολα με 6-2 και να πανηγυρίσει την μεγάλη πρόκριση στον τρίτο γύρο του αγγλικού major.

Θυμίζουμε πως ο Κλαν επέστρεψε στο Wimbledon μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας καθώς έχει ταλαιπωρηθεί στην καριέρα του από σοβαρούς τραυματισμούς…Γύρισε στο υψηλό επίπεδο αλλά για να φτάσει στο επιθυμητό χρειάζεται χρόνος…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.