Πρέπει να αντιδράσει

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την αντίδραση που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΑΟΚ, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
0
Νίκος Τζουάννης
08/01/2017 • 08:17
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης
  • shares
Η απόσταση από την κορυφή του πρωταθλήματος έχει μεγαλώσει ...επικίνδυνα, ο στόχος πρωταθλήματος μοιάζει πλέον με ...άπιαστο όνειρο και η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στα Χανιά έχει προκαλέσει προβληματισμό. 

Όλοι όσοι βρίσκονται το "πράσινο στρατόπεδο" έχουν αντιληφθεί ότι όχι μόνο δεν έχουν περάσει τα δύσκολα, αλλά μάλλον ...τώρα αρχίζουν. Όμως σε αυτές τις περιπτώσεις έχεις δύο επιλογές. Είτε να πετάξεις "λευκή πετσέτα" και να παρατήσεις την προσπάθεια σου, είτε να σταθείς και πάλι στα πόδια σου και να αντιδράσεις. 

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν δημιουργήθηκε τώρα, αλλά εμφανίστηκε εδώ και κάποιους μήνες και είναι αποτέλεσμα όσων δεν ...έγιναν από την προηγούμενη τεχνική ηγεσία. Άλλωστε γι' αυτό το λόγο η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στην αντικατάσταση του προπονητή, όμως ο Ουζουνίδης δεν γίνεται από τη μια ημέρα στην άλλη να αλλάξει τα πάντα στον Παναθηναϊκό και να ... γιατρέψει όλες τις "παιδικές ασθένειες" που κουβαλά αυτή η ομάδα από την αρχή της σεζόν.

Στο επόμενο διάστημα θα γίνουν κάποιες προσθήκες στο ρόστερ και ο προπονητής των Πράσινων ελπίζει πως οι μεταγραφές θα φέρουν "φρέσκο αέρα" στα αποδυτήρια. Όμως δεν αρκούν 2-3 παίκτες - που έπρεπε ήδη να έχουν αποκτηθεί - για να επανέλθει ο Παναθηναϊκός σε ... φυσιολογικά επίπεδα. Το θέμα της νοοτροπίας - γιατί εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα - δεν μπορεί να λυθεί με ...μαγικό τρόπο, αλλά χρειάζεται επιμονή από την τεχνική ηγεσία των Πράσινων και θέληση από τους παίκτες για να ...ανάψει ξανά η "φλόγα". 

Αν και μοιάζει χαμένη υπόθεση ο τίτλος του πρωταθλητή, ο Παναθηναϊκός οφείλει να ...ξαναγίνει Παναθηναϊκός και να παλέψει μέχρι τέλους για την ιστορία του και τον κόσμο του. Λένε πως μετά από μια κακή στιγμή στο ποδόσφαιρο, είναι καλό να έρχεται άμεσα ένα παιχνίδι. Το ματς με τον Πλατανιά είναι προς ...μελέτη και ένας τρανό παράδειγμα για όσα ΔΕΝ πρέπει να ξανακάνουν οι παίκτες του Τριφυλλιού στη συνέχεια της σεζόν και η αναμέτρηση που ακολουθεί με την Κέρκυρα η ευκαιρία που έχουν οι Πράσινοι για να ...αντιδράσουν.                                                        
Γράψτε το σχόλιο σας...