O Σπαντάτσιο στη ΝOVA (video)

Ο Ζουλιάνο Σπαντάτσιο, ο οποίος σφράγισε τη νίκη του ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό, μίλησε στη ΝOVA. Ο Βραζιλιάνος μέσος του «δικεφάλου» που ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Η ώρα των πρωταθλητών» αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ καθώς και στην δική του παρουσία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ζουλιάνο Σπαντάτσιο, ο οποίος σφράγισε τη νίκη του ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό, μίλησε στη ΝOVA. Ο Βραζιλιάνος μέσος του «δικεφάλου» που ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Η ώρα των πρωταθλητών» αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ καθώς και στην δική του παρουσία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και το ελληνικό πρωτάθλημα.


Αναλυτικά ο Σπαντάτσιο μίλησε:


Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό
Είμαι πολύ χαρούμενος που σημείωσα ένα τέτοιο γκολ το οποίο ήταν το πρώτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να σημειώσω και αλλά στη συνέχεια και να βοηθήσω την ομάδα μου.


Για την απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ
Όταν ήρθα στην Ευρώπη έπαιξα σε ένα ματς Γιουρόπα Λιγκ και ήξερα ότι ερχόμουνα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ελπίζω ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει στην Ευρώπη και να βοηθήσω και εγώ σε αυτή την προσπάθεια


Για το αν προσαρμόστηκε στην χώρα μας
Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα που έχει πολλούς φιλάθλους στην Ελλάδα και που την βοηθάνε όπου και να παίζει. Η κουλτούρα σε κάθε χώρα είναι διαφορετική αλλά έχω καταφέρει να προσαρμοστώ γρήγορα καθώς με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου. Ελπίζω να είμαι και εδώ χαρούμενος όπως ήμουν και στις προηγούμενες ομάδες που έπαιξα.


Για τους στόχους του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα
Θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ και να κάνουμε ότι ζητάει ο προπονητής μας. Θα πρέπει να δώσουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό αν δουλέψουμε πολύ. Η απόσταση με τους δυο πρώτους είναι μεγάλη αλλά πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι καθώς ο στόχος μας είναι ένας τίτλος αλλά και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Για την απόκρουση του Καπίνο στο σουτ του Φουστέρ,στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Είναι πολύ δύσκολη φάση και για τον μεσοεπιθετικό καθώς έχει πολύ λίγο χρόνο να σκεφτεί, αλλά και πολύ δύσκολη επέμβαση του τερματοφύλακα που όμως είχε καλή θέση.


Για τη φάση του γκολ που σημείωσε
Η φάση από την οποία προήλθε το γκολ που πέτυχα είναι δουλεμένη στην προπόνηση και καταφέραμε να τη βγάλουμε στο παιχνίδι. Η πάσα του Βιερίνια ήταν πολύ καλή αλλά δεν κατάφερα να σουτάρω κατευθείαν γιατί μου έβαλαν μια κόντρα αλλά στη συνέχεια ευτυχώς πρόλαβα και το γύρισα


Για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη
Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχω συμπαίκτες βραζιλιάνους και πορτογάλους που με έχουν βοηθήσει. Είχα πολύ καιρό να παίξω μπάλα και είχα κάποια προβλήματα στην αρχή αλλά τώρα είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να πάρω χρόνο ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά ώστε να συνεισφέρω στον ΠΑΟΚ και να πάρουμε και αλλά καλά αποτελέσματα


Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται
Πάντα έπαιζα σαν δεκάρι αλλά έχω παίξει και σαν κεντρικό χαφ. Αυτό που θέλω είναι να πιστεύουν σε εμένα να παίζω και να βοηθήσω την ομάδα



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.