Ο Ουζουνίδης δεν είναι ...μάγος

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το επικείμενο ντεμπούτο του στον πάγκο των «πράσινων», στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
0
Νίκος Τζουάννης
04/12/2016 • 08:33
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης
  • shares
Μην περιμένετε ...θαύματα από τον Μαρίνο Ουζουνίδη με το ...καλημέρα στον Παναθηναϊκό. Δεν έχει στα χέρια του ένα μαγικό ραβδάκι για να μεταμορφώσει μέσα σε μια νύχτα τους Πράσινους από ...ασχημόπαπο σε κύκνο, ούτε μπορεί σε μόλις 48 ώρες από την ανάληψη των καθηκόντων του ως προπονητής του Τριφυλλιού να βάλει τη σφραγίδα του στην ομάδα και να παίξει ο Παναθηναϊκός ... διαστημικό ποδόσφαιρο απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αντιλαμβάνεται το μέγεθος του συλλόγου και τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος από την ομάδα και είναι εξαιρετικά σημαντικό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή ότι γνωρίζει που βρίσκεται, τι έχει συμβεί στο σύλλογο και ποια ακριβώς είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα. 

Δεν θα προσπαθήσει να ...τετραγωνίσει τον κύκλο, ούτε πρόκειται να αρχίσει τα πειράματα, όπως έκανε για μεγάλο διάστημα ο προκάτοχος του. Όπως είπε και στη συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports, όταν κάνεις καλά τα βασικά, τότε αυξάνονται και οι πιθανότητες για να πετύχεις αυτό που θέλεις. 

Το πρώτο πράγμα που επιχειρεί να κάνει ο νέος προπονητής των Πράσινων, είναι να βελτιώσει την ψυχολογία των παικτών του και να ... ανάψει στους παίκτες του τη φλόγα για διάκριση. Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια και οι εξελίξεις στο  "πράσινο στρατόπεδο", έχουν επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού και η πιο λογική κίνηση που μπορεί να κάνει ένας νέος τεχνικός, είναι να προσπαθήσει να αλλάξει αυτό το βαρύ κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. 

Δεν κρύφτηκε ο Ουζουνίδης, είπε αλήθειες στα πρώτα του λόγια ως προπονητής του Παναθηναϊκού και γνωρίζει καλά πόσο δύσκολο είναι το έργο που έχει αναλάβει, αλλά και την τεράστια ευθύνη που έχει πλέον ως τεχνικός ηγέτης του Παναθηναϊκού. Άλλωστε δεν ήρθε από ...άλλο πλανήτη. Ξέρει τη δυναμική που έχει αυτή η ομάδα και πιστεύει στις δυνατότητες του. 

Το ντεμπούτο του θα είναι στα ...βαθιά. Σε ένα παιχνίδι κρίσιμο και κόντρα σε έναν εξίσου "πληγωμένο" αντίπαλο. Ασφαλώς και θα ονειρευόταν να ήταν διαφορετικές οι συνθήκες στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο του Τριφυλλιού, ωστόσο η αρχή θα γίνει απέναντι στον ΠΑΟΚ και αυτό το τόσο σημαντικό παιχνίδι, μπορεί να γίνει το ...ξυπνητήρι για την αφύπνιση ενός ποδοσφαιρικού Γίγαντα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...