Καλός ο Μπεργκ, καλύτερος ο ...ευτυχισμένος Μπεργκ!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μάρκους Μπεργκ για επέκταση της συνεργασίας τους και ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο Novasports.gr για το πόσο πολύτιμος είναι ο Σουηδός για το «τριφύλλι».
0
Νίκος Τζουάννης
07/09/2016 • 23:30
Ο Μάρκους Μπεργκ
  • shares
Δεν θα αναφερθούμε στην επίδραση που έχει ο Μάρκους Μπεργκ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και νομίζω ότι είναι περιττό να σχολιάσουμε πόσο πολύτιμος είναι ο Σουηδός «κανονιέρης» για το Τριφύλλι. Οι εμφανίσεις και τα γκολ που έχει πετύχει στο διάστημα που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό πείθουν και τον πιο ...δύσπιστο. 

Ο Σκανδιναβός στράικερ είναι το Α και το Ω για τους Πράσινους. Η αρχή και το τέλος. Η «βάση» των Πράσινων και ασφαλώς ότι καλύτερο διαθέτει ο σύλλογος στο ρόστερ του. 

Σπανίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο παίκτες επιπέδου Μπεργκ και η διοίκηση του Παναθηναϊκού σωστά φροντίζει να κρατά ...ευτυχισμένο τον ηγέτη της. 
Οι Πράσινοι έχουν αρχίσει εδώ και λίγο καιρό συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Σουηδού επιθετικού και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα υπάρξει οριστική συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών με ...γενναία αύξηση αποδοχών του Μπεργκ.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού επιθυμεί με αυτόν τον τρόπο να ανταμείψει τον Σουηδό φορ για την παρουσία του τα τελευταία χρόνια και να «δέσει» τον κορυφαίο της ποδοσφαιριστή, προσφέροντας του ένα συμβόλαιο ανάλογο με την αξία του καλύτερου επιθετικού που αγωνίζεται στα ελληνικά γήπεδα.

Προτάσεις υπήρξαν για τον Μπεργκ τους προηγούμενους μήνες και μάλιστα ιδιαίτερα ελκυστικές, τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον ίδιο τον παίκτη. Οι Πράσινοι δεν το σκέφτηκαν καθόλου και έριξαν ...πόρτα στους ενδιαφερόμενους. Το ίδιο και ο Σουηδός, καθώς είναι χαρούμενος στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και θα εξέταζε το ενδεχόμενο μεταγραφής μόνο αν είχε στα χέρια του μια ...εξωπραγματική προσφορά ή μια σπουδαία πρόκληση από ομάδα «μεγάλου» ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

Όταν όμως ...χορεύουν τα εκατομμύρια γύρω σου, είναι λογικό να γίνονται ... δεύτερες σκέψεις και οι Πράσινοι κάνουν την οικονομική υπέρβαση για την περίπτωση του «πράσινου»... Τop Gun και προσφέρουν στον Μπεργκ ένα συμβόλαιο εποχής ...πολυμετοχικότητας, με ένα – σχετικά χαμηλό- buy out για κάθε ενδεχόμενο.  

  


Γράψτε το σχόλιο σας...