SDCC 2018: Αποκαλύφθηκε ο αντίπαλος των “Titans” και όχι μόνο

Νέοι ρόλοι για τη σειρά και επίσημη σύνοψη.Στο cast της live-action σειράς "Titans" που είναι ήδη...

Νέοι ρόλοι για τη σειρά και επίσημη σύνοψη.

Στο cast της live-action σειράς “Titans” που είναι ήδη γνωστό προστέθηκαν νέοι ηθοποιοί σε γνωστούς ρόλους από τα κόμικ της DC.

Ο Geoff Johns μίλησε για τη νέα σειρά που προετοιμάζει, τους χαρακτήρες που θα προστεθούν και τις ιδέες του σχετικά με αυτούς. Μάθαμε ότι, η Donna Troy/ Wonder Girl και ο Jason Todd/ Red Hood θα είναι οι δύο νέες ηρωικές προσθήκες και ο Superboy θα γνωρίσει και πάλι την εσωτερική του διαμάχη μεταξύ καλού και κακού.

Ο Johns δήλωσε για τους νέους χαρακτήρες της σειράς πως, ” Υπάρχουν πολλοί άλλοι χαρακτήρες στη σειρά, η Donna Troy και ο Jason Todd, θα είναι ολόκληρο το σύμπαν των ‘Titans'”.

Σχετικά με τη Wonder Girl, την οποία θα υποδυθεί η Conor Leslie (“The Man in the High Castle”), αναμενόταν να δούμε στη σειρά κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο. Τον Red Hood θα ενσαρκώσει ο Curran Walters (“Game of Silence”) και περιμένουμε ένα επεισόδιο με τίτλο “Jason Todd”, αποκλειστικά για τον χαρακτήρα του.

Η προσθήκη του Superboy είναι, ίσως, η πιο ξεχωριστή. Εμπνευσμένος από την ιδέα του Dan DiDio, ο Geoff Johns θα συμπεριλάβει τον χαρακτήρα του Kon- El που φέρει το DNA του Superman και ενός από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του, του Lex Luthor. ” Τόνισα την ιδέα του Superboy/ Lex Luthor- την οποία θα δούμε στο ‘Titans’ κάποια στιγμή”. Από την ιστορία του Superboy φαίνεται πως μαζί του θα έρθει και Luthor για να περιπλέξει την κατάσταση με τις σατανικές του ιδέες.

Ο Superboy/ Kon- El είναι ο κλώνος του Superman με τον Lex Luthor, και συγκεντρώνει χαρακτηριστικά και των δύο. Ο Kon βρίσκεται σε μία εσωτερική σύγκρουση καθώς, οι ευγενικές και ηρωικές ιδέες του Superman αντιμάχονται τις σατανικές του Lex Luthor. Για τη σειρά, ο χαρακτήρας του Superboy θα έχει αρκετά στοιχεία από τα κόμικ και πιθανότατα θα είναι η εκδοχή του που παρουσιάστηκε στο “Young Justice”.

Όσον αφορά την ιστορία της σειράς, η επίσημη σύνοψη περιγράφει τις μάχες που αναμένεται να δούμε.

“Η σειρά ‘Titans’ ακολουθεί τους νεαρούς ήρωες από ολόκληρο το σύμπαν της DC την περίοδο που μεγαλώνουν και ενσωματώνει μία τραχιά εκδοχή του κλασικού franchise των ‘Teen Titans’. Ο Dick Grayson και η Rachel Roth, μία ιδιαίτερη νεαρή κοπέλα που την έχει καταλάβει ένα περίεργο σκοτάδι, περιπλέκονται σε μία συνωμοσία που θα μπορούσε να φέρει την Κόλαση στη Γη. Στη ομάδα τους θα ενωθεί η θερμοκέφαλη Starfire και ο αξιαγάπητος Beast Boy. Μαζί θα γίνουν οικογένεια και ομάδα ηρώων”.

Από προηγούμενα νέα είδαμε τις ενδυμασίες των ηρώων, όπως εμφανίστηκαν σε προθήκες στον εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου.

Πολλές ακόμα πληροφορίες καταφθάνουν από το SDCC, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.