SDCC 2018: Bουτιά στα άδυτα της παραγωγής του “Bumblebee”

Μια ταινία Transformers πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες.Όσοι περίμεναν ότι το "Transformers...

Μια ταινία Transformers πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες.

Όσοι περίμεναν ότι το “Transformers: Bumblebee” θα ακολουθούσε τα ίχνη των Transformers ταινιών του Michael Bay ήταν πολύ μακριά από την πραγματικότητα, κάτι που είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν με το πάνελ της ταινίας στο Comic Con του Σαν Ντιέγκο όπου ο σκηνοθέτης Τravis Knight μαζί με τους Haileee Steinfeld, Jorge Lendeborg Jr. και John Cena αποκάλυψαν ενδιαφέρουσες πληροφορίες γύρω από την παραγωγή της ταινίας.

Kαι δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η συζήτηση παρά με το νέο trailer της ταινίας που μπορείτε να το απολαύσετε ακριβώς παρακάτω:

Και αν ο σχεδιασμός του Bumblebee σας φαίνεται πιο παραδοσιακός και πολύ διαφορετικός από ό,τι έχετε συνηθίσει δεν βλέπετε λάθος.

Ο Knight ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμος να εξηγήσει ότι δεδομένου ότι η ταινία λαμβάνει χώρα χρονικά 20 χρόνια πριν από τα γεγονότα της κύριας σειράς ταινιών η ομάδα του είχε την ευκαιρία να βασιστεί περισσότερο σε G1 σχέδια.

Μεγάλος παράγοντας στο παρουσιαστικό των χαρακτήρων υπήρξε και η εμπειρία του knight στο γνωστό stop-motion animation στούντιο LAIKA όπου δούλεψε στο “Kubo and the Two Strings”. Αν και με το animation έφερνε ολόκληρους κόσμους σε ζωή, στην περίπτωση του “Bumblebee” έπρεπε να διασφαλίσει ότι το κοινό θα μπορεί να διακρίνει τους διαφορετικούς σε χρώματα και σιλουέτες χαρακτήρες ώστε να μην μοιάζουν με δύο Radio Shacks σε Κάμα Σούτρα ενσταντανέ.

Σκοπός του Knight είναι να δώσει στο κοινό μια ιστορία με περισσότερη έμφαση στους χαρακτήρες και στους λόγους για τους οποίους αγαπάμε ως κοινό τον Bumblebee. Ως το Autobot με την πιο έντονη σύναισθηματική σύνδεση με την ανθρωπότητα ήταν προτεραιότητα για την παραγωγική ομάδα αλλά και τον ίδιο τον Knight να απεικονίσει όσο πιο παραστατικά γίνεται την σχέση ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες.

 

Από την πλευρά της, η Hailee Steinfield αναλαμβάνει να μας δώσει λεπτομέρειες γύρω από την έφηβη κεντρική χαρακτήρα Charlie Watson. Η Steinfield την περιγράφει ως μια τυπική έφηβη που έχει περάσει από μια σοβαρή απώλεια. Αυτή η απώλεια οδηγεί την Charlie σε ένα ταξίδι όπου αναζητά την ελευθερία της και το ποια είναι σε αυτόν τον κόσμο. Σύμβολο αυτής της ελευθερίας είναι ένα αμάξι που εν προκειμένω μιλάμε για τον Bumblebee.

Οι δυο τους συναντιόνται γρήγορα γίνονται φίλοι και ξεκινούν μια περιπέτεια ενάντια στα σχέδια του anti-Autobot πράκτορα Burns. Μιλώντας για τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει ο Cena εξηγεί ότι στο μυαλό του θεωρεί (ο χαρακτήρας) ότι είναι με τους καλούς. “Πιστεύει ότι έχει δίκιο και ότι αυτό δικαιολογεί τις λιγότερο από ιδανικές πράξεις”. Και ο Knight συμπληρώνει: ” Είναι ένας πολύπλοκος άνδρας. Θα μπορούσε κανείς να βάλει ένα καθαρό κακό στην θέση του αλλά ο χαρακτήρας του John είναι γκρίζος”. “Πιστεύει ότι έχει δίκιο και από κάποιες πλευρές όντως έχει. Αν ακολουθήσει κανείς τις ταινίες, ο κόσμος το 2017 όντως δεν είναι σε καλή κατάσταση ακριβώς εξαιτίας της ύπαρξης των Transformers. Και αυτό τον κάνει έναν πολύ ενδιαφέροντα κακό”.

Μια εξίσου ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι ότι στα σχέδια που είχε την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό περιλαμβάνεται και ένα σχέδιο του Optimus Prime πολύ κοντά στην G1 εκδοχή του. Επιπρόσθετα ο ηθοποιός που τον υποδύεται Peter Cullen εμφανίστηκε στο Panel. Δεν είναι σίγουρο τι επιρροή θα έχει η παρουσία του στην ταινία αλλά είναι εξίσου πιθανό να τον δούμε στα πλαίσια του Cyberton που επιβεβαιώθηκε ότι θα ξεδιπλωθεί στην κινηματογραφική οθόνη.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει την είσοδό της στις 21 Δεκεμβρίου 2018.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.