Όραμα και ελπίδα

0
Νίκος Τζουάννης
12/02/2015 • 22:42
Όραμα και ελπίδα
  • shares

Μιλάμε για δύο ποδοσφαιράνθρωπους, οι οποίοι έχουν φορέσει και τιμήσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, γνωρίζουν τις απαιτήσεις που υπάρχουν σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και μοιράζονται ένα κοινό όραμα για το σύλλογο. Οι δυο τους μιλούσαν με πάθος για τα πλάνα τους και φαινόταν στα μάτια τους το πείσμα που έχουν για να πετύχουν.

Αυτό που κρατάμε είναι ότι αναμένεται μεταγραφική ...αντεπίθεση από τον Παναθηναϊκό τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ασφαλώς και τα χρήματα δεν ...περισσεύουν, ωστόσο οι Πράσινοι είναι διατεθειμένοι να ενισχυθούν σημαντικά με προσεκτικές κινήσεις και χωρίς ...ρίσκο. Αυτό σημαίνει ότι Φύσσας και Βόκολος θα περάσουν από το ...μικροσκόπιο κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στη λίστα τους, προτού προχωρήσουν σε κάποια μεταγραφή. Κάτι που έγινε και το Γενάρη με τον Ταυλαρίδη να γίνεται -άμεσα- πολύτιμος για την άμυνα του Παναθηναϊκού και την ποιοτική ενίσχυση με Νίνη και Μαυρία.

Όμως το σημαντικότερο είναι ότι οι Πράσινοι δεν μένουν στα ...σχέδια, αλλά έχουν ήδη προχωρήσει στην υλοποίηση του μεταγραφικού τους σχεδιασμού για την νέα αγωνιστική περίοδο, με στόχο ο προπονητής να έχει στην προετοιμασία σχεδόν ολοκληρωμένο το ρόστερ του.

Το μεγάλο λάθος του περασμένου καλοκαιριού με την απίστευτη αργοπορία στις μεταγραφές στοίχισε στο Τριφύλλι και τούτη τη φορά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένοι να ...τρέξουν, ώστε η ομάδα να μην ...ψάχνεται καλοκαιριάτικα. Ήδη έχει συμφωνήσει για τη νέα σεζόν ο παίκτης- αποκάλυψη του πρωταθλήματος, Νίκος Καλτσάς, οι Πράσινοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και με τον Γκαλίτσιο, ενώ έχει "κλείσει" και το σημαντικό κομμάτι των ανανεώσεων. Και δεν πρέπει να λησμονάμε πως ο Τάκης Φύσσας έχει κάνει σημαντικές επαφές με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους ( σύντομα θα φανούν τα οφέλη), ενώ και στην Ακαδημία- που είναι η "πηγή" ταλέντων για τον Παναθηναϊκό- έχουν γίνει - και αναμένονται περισσότερα-βήματα προόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας...