Υπάρχει ...θέμα με τον Στραματσόνι

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και τις ευθύνες που φέρει ο Αντρέα Στραματσόνι για την εικόνα των «πράσινων».
0
Νίκος Τζουάννης
16/05/2016 • 08:24
Ο Αντρέα Στραματσόνι
  • shares
Περισσότερο με ...ήττα μοιάζει για τον Παναθηναϊκό η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Κακή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με παίκτη λιγότερο, ευκαιρίες με το ...σταγονόμετρο, άλλοι δύο πολύτιμοι χαμένοι βαθμοί και ένας προπονητής που δεν δείχνει ικανός να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα του Τριφυλλιού.

Ο Στραματσόνι δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα στους Πράσινους και θα ήταν άδικο να πάρει πάνω του όλο το βάρος της ευθύνης. Άλλωστε η σεζόν είναι από το ξεκίνημα της ...εφιαλτική. Όμως ο Ιταλός τεχνικός είναι μέρος του προβλήματος και όχι η ...λύση που αναζητούσαν οι διοικούντες τον σύλλογο. 

Για άλλο ένα παιχνίδι ο τεχνικός του Τριφυλλιού εγκλωβίστηκε στις ...σκέψεις του, δεν προσέγγισε σωστά το ματς και κατά τη διάρκεια του αγώνα, όχι μόνο δεν διόρθωσε τα λάθη του, αλλά έκανε ...άλλα τόσα. 

Καμία κίνηση όταν ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες, καμία ουσιαστική εντολή από τον πάγκο - παρά το επιθετικό “μπλοκάρισμα” - και μια ανεξήγητη επιμονή στο αρχικό πλάνο και τις ... “γιόμες”. Ο Στραματσόνι  δεν κατάφερε σε άλλο ένα μεγάλο ματς να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη και πλέον αντιλαμβάνεται και ο ίδιος τη δυσαρέσκεια του κόσμου. 

Η “συγγνώμη” του Ιταλού στο τέλος του αγώνα μάλλον δεν ικανοποιεί τους φίλους του Παναθηναϊκού, γιατί στο ποδόσφαιρο μετρούν οι πράξεις. Και ο Στραματσόνι στο διάστημα που βρίσκεται στο “τιμόνι” του Τριφυλλιού δεν έχει βελτιώσει ΚΑΘΟΛΟΥ την ομάδα του, παρά τη σθεναρή στήριξη που απολαμβάνει από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Έγινε υπέρβαση το χειμώνα στις μεταγραφές και αρκετές ανακατατάξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Στραματσόνι πήρε τα “κλειδιά” της ομάδας και μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να ανοίξει την πόρτα της επιτυχίας. 

Υπάρχει ...θέμα με τον Στραματσόνι και αν ο Ιταλός προπονητής δεν βρει σύντομα τις σωστές ...απαντήσεις, τότε η ομάδα του δύσκολα θα ξεπεράσει τον κίνδυνο αποτυχίας στα πλέι οφ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...