Πρέπει ΟΛΟΙ να βάλουν "πλάτη" για τη Λεωφόρο

Στην καρδιά των φίλων του Παναθηναϊκού, το γήπεδο της Λεωφόρου είναι το πιο όμορφο στον πλανήτη!
0
Νίκος Τζουάννης
10/05/2016 • 09:18
Παρουσίαση πλάνου για το «Απόστολος Νικολαΐδης»
  • shares
Στην καρδιά των φίλων του Παναθηναϊκού, το γήπεδο της Λεωφόρου είναι το πιο όμορφο στον πλανήτη! Εκεί έζησαν μοναδικές στιγμές. Εκεί πανηγύρισαν ευρωπαϊκές επιτυχίες, γιόρτασαν τίτλους, γεύτηκαν ξεχωριστές επιτυχίες, θαύμασαν όμορφα γκολ και σπουδαίους παίκτες. 

Η Λεωφόρος είναι η ιστορία του Παναθηναϊκού... Όμως τα χρόνια έχουν περάσει και η σκληρή πραγματικότητα είναι μια. Το "Απόστολος Νικολαΐδης" απέχει ...έτη φωτός από το γήπεδο που πρέπει να έχει μια ομάδα του μεγέθους του Παναθηναϊκού. Η εποχή έχει ξεπεράσει την ιστορική έδρα της Λεωφόρου, όμως η διοίκηση του Τριφυλλιού ορθώς δεν παρατάει το σπίτι των Πράσινων. Επέλεξε να ακολουθήσει το δύσβατο δρόμο και σε μια περίοδο εξαιρετική δύσκολη για την οικονομία της Ελλάδας, σκοπεύει να ανακαινίσει - αρχικά με δικά της έξοδα - το "Απόστολος Νικολαΐδης" και να ...μεταφέρει τη Λεωφόρο στον 21ο αιώνα. 

Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο και δεν φτάνει μονάχα η τεράστια διάθεση που έχουν οι Πράσινοι για να ολοκληρωθούν τα έργα και να εκσυγχρονιστεί η έδρα τους. Όπως είπε και ο Γιάννης Αλαφούζος στην παρουσίαση του γηπεδικού πλάνο: "πρέπει να βάλουν όλοι πλάτη" και πράγματι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τη βοήθεια ΟΛΩΝ όσοι αγαπούν αυτή την ομάδα. 

Οι ιδρυτές, οι αθλητές και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχτισαν με τα χέρια τους τη Λεωφόρο και με το πέρασμα του χρόνου ο κόσμος του Τριφυλλιού βοήθησε στην επέκταση αυτού του θρυλικού ποδοσφαιρικού γηπέδου. 

Το νέο ...λίφτινγκ στο γήπεδο, είναι μια ξεχωριστή στιγμή στην ιστορία του συλλόγου. Με την απόφαση της ριζικής ανακαίνισης του γηπέδου, η διοίκηση του Παναθηναϊκού ουσιαστικά δείχνει την πρόθεση της να μείνει η ομάδα και τα επόμενα χρόνια στο σπίτι της. Ίσως η ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης" να γίνει η αφορμή για να συσπειρωθεί η Παναθηναϊκή οικογένεια κάτω από έναν κοινό σκοπό και να ακούσουν - ακόμα και όσοι "κωφεύουν" τα τελευταία χρόνια- το γλυκό κάλεσμα της Λεωφόρου... 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, 15:00

Live