Αυτός είναι ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού

O Nίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τον Σεμπαστιάν Λέτο και τη δυνατότητά του να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού.
0
Νίκος Τζουάννης
20/04/2016 • 08:38
Ο Σεμπαστιάν Λέτο.
  • shares
Κάτι παραπάνω θα γνωρίζει ο μεγάλος Χουάν Ραμόν Ρότσα, για να χρίζει ως ηγέτη του «νέου» Παναθηναϊκού τον Σεμπαστιάν Λέτο. Ο σπουδαιότερος Αργεντινός που φόρεσε τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος ξέρει καλά το συμπατριώτη του και αντιλαμβάνεται ότι ο Λέτο είναι …διαφορετικός. 

Πρώτα απ΄όλα τα χρόνια έχουν περάσει από το τελευταίο του πέρασμα από τους Πράσινους. Ο Λέτο έχει μεγαλώσει και έχει πια ωριμάσει. Δεν είναι …παιδαρέλι, αλλά ένας έμπειρος και συνειδητοποιημένος ποδοσφαιριστής με αρκετές σημαντικές παραστάσεις από την διαδρομή του στα γήπεδα. 

Παράλληλα τα τελευταία χρόνια πέρασε πολλές και δύσκολες καταστάσεις, με χειρότερη στιγμή το πρόσφατο ατύχημα στο κεφάλι και τη σοβαρή επέμβαση που έκανε. Ο Λέτο βγήκε πιο δυνατός, ακόμα και αν έπρεπε να κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει στην ενεργό δράση. Όμως η απόφαση- σταθμός στην καριέρα του ήταν η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. 

Ο Λέτο έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος και η επιμονή του ουσιαστικά του …έσωσε την καριέρα. Η θερμή υποδοχή από τους φίλους του Παναθηναϊκού ήταν ακριβώς ότι χρειαζόταν ο Λέτο για να πάρει τα …πάνω του. Από εκεί και πέρα έπαιξε σημαντικό ρόλο η εμπιστοσύνη που του έδειξαν η διοίκηση, οι συμπαίκτες του, το τεχνικό επιτελείο και ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αλλά και ο ποδοσφαιρικός του εγωισμός.

Ο Λέτο δεν θα ανεχόταν ΠΟΤΕ να γίνει παίκτης της …σειράς. Έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και δεν άργησε να γίνει ξανά σημαντικός για την ομάδα του. «Διψάει» για μπάλα, έχει μπόλικη ποιότητα και διαθέτει αυτό το σπάνιο «γονίδιο» του ηγέτη. 

Στο γήπεδο είναι ένας leader και έχει την ικανότητα να ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνει ο Παναθηναϊκός και να γίνει η «βάση» του Τριφυλλιού τη νέα αγωνιστική περιόδο. 

Γράψτε το σχόλιο σας...