Αποφασίζουν για επιθετικό οι «πράσινοι»

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μετεγγραφή επιθετικού στον Παναθηναϊκό, με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα να έχουν καταλήξει ήδη σε τρεις-τέσσερις περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μετεγγραφή επιθετικού στον Παναθηναϊκό, με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα να έχουν καταλήξει ήδη σε τρεις-τέσσερις περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να τεθεί ο παίκτης στη διάθεση του Δώνη όσο το συντομότερα γίνεται, προκειμένου να είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Δημοσιεύματα θέλουν τους Αντρέι Γκαλαμπινοφ της Τζένοα και Τζιαμπάολο Πατσίνι της Ελλάς Βερόνα να βρίσκονται στη σχετική λίστα των «πράσινων». Ο Νίκος Νταμπίζας έχει πάντα στραμμένη την προσοχή του και στην αγορά της Αγγλίας, καθώς αρκετοί παίκτες έχουν «κοπεί» από τα ρόστερ των ομάδων και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. 

Παράλληλα, η υπόθεση του Νίκου Βέργου αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες, καθώς θα αποφασιστεί από την πλευρά του Ολυμπιακού, το πώς θα μετεγγραφεί ο παίκτης στο «τριφύλλι» και ποιο θα είναι το ποσοστό μεταπώλησης που θα κρατήσει η ομάδα του Πειραιά. Δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση και του Αργύρη Καμπετσή, μετά την καθυστέρηση που υπάρχει στην επιστροφή του Όμρι Άλτμαν στην αγωνιστική δράση.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.