Οι Ιταλικές "σειρήνες" και η ελληνική πρόκληση

O Nίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το «φλερτ» της Αταλάντα με τον Αντρέα Στραματσόνι και το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στον Παναθηναϊκό.
0
Νίκος Τζουάννης
25/03/2016 • 08:19
Ο Αντρέα Στραματσόνι.
  • shares
Αν και αρκετά νεαρός για προπονητής, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει καταφέρει να κάνει "όνομα" στη χώρα του και δεν προκαλεί καμία έκπληξη το έντονο ενδιαφέρον της Αταλάντα για τον 40χρονο τεχνικό.

Ο "Στράμα" έκανε το ...μπαμ με τους μικρούς της Ίντερ και η κατάκτηση του Next Gen, αλλά και η δουλειά του με τους πιτσιρικάδες των "νερατζούρι" έπεισαν τον Μάσιμο Μοράτι να εμπιστευτεί σε έναν 36χρονο τεχνικό τον ...ηλεκτρικό πάγκο των Μιλανέζων. Αν και το πέρασμα του από την Ίντερ ήταν ...καταστροφικό, το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Στραματσόνι ήταν και πάλι σε ομάδα υψηλού επιπέδου (Ουντινέζε) και η συνέχεια είναι ...γνωστή. 

Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι τους επόμενους μήνες θα ακουστούν και άλλα ονόματα υποψήφιων «μνηστήρων» για τον Ιταλό προπονητή των Πράσινων, ωστόσο αν δεν υπάρξει κάτι ...συγκλονιστικό, δεν νομίζω ότι ο Στραματσόνι θα ασχοληθεί σοβαρά. 

Ο Ιταλός πρόσφατα δήλωσε πρόσφατα στα κανάλια novasports την επιθυμία του να συνεχίσει το έργο του στο Τριφύλλι και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τονίσει τη θέληση να φανεί η δουλειά του στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα ο Στραματσόνι ήδη σχεδιάζει τον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχει κάνει τις εισηγήσεις του και μαζί με τη διοίκηση του Τριφυλλιού έχει χαράξει το μεταγραφικό σχεδιασμό. Ουσιαστικά είναι και ο άνθρωπος- μαζί με τον τεχνικό διευθυντή που θα προσληφθεί- που θα προχωρήσει στην υλοποίηση των μεταγραφών, αφού οι Πράσινοι έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι με τις επιλογές που έκανε το Γενάρη. 

Για να κάνουμε τη …σούμα, στην παρούσα φάση δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Στραματσόνι από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Προφανώς όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και το ενδιαφέρον της Αταλάντα δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο στο Τριφύλλι δεν ανησυχούν καθόλου και θα προχωρήσουν σύντομα και στην ενεργοποίηση της οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον Ιταλό προπονητή.  

Γράψτε το σχόλιο σας...

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, 15:00

Live