Θα γίνει ...επανεκκίνηση;

0
Νίκος Τζουάννης
18/10/2014 • 00:25
Θα γίνει ...επανεκκίνηση;
  • shares


Το μεγάλο ερώτημα είναι σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός μετά τη μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος. Δύο εβδομάδες χωρίς δράση είναι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο οι Πράσινοι είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν εντατικά στις αδυναμίες τους και μετά από αυτή τη μίνι-προετοιμασία καλούνται πλέον να δείξουν ότι ΕΜΑΘΑΝ από τα ...επαναλαμβανόμενα λάθη που έχουν γίνει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου και να κάνουν ... επανεκκίνηση στη σεζόν.

Την Κυριακή οι παίκτες του Παναθηναϊκού δίνουν το πρώτο από μια σειρά δύσκολων και απαιτητικών αγώνων, όμως θα είναι μεγάλο λάθος να ...κολλήσουν στο κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με την PSV και στο ντέρμπι "αιωνίων" που ακολουθεί λίγες ημέρες αργότερα. Μέχρι να φτάσουν αυτά τα δύο σημαντικά παιχνίδια υπάρχει χρόνος και προτεραιότητα για τους Πράσινους ΠΡΕΠΕΙ να είναι ο αγώνας με τον ΟΦΗ και η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Το παιχνίδι της Κυριακής κρύβει "παγίδες" και οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα των Κρητικών. Το ζητούμενο για το Τριφύλλι είναι να μπορέσει να κάνει το παιχνίδι του, να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει απέναντι στον ΟΦΗ και να μην περιμένει και πάλι ένα ...ημίχρονο ή την ...προειδοποίηση του αντιπάλου για να αντιδράσει.

Γράψτε το σχόλιο σας...