Αναμένεται αντίδραση...

0
Νίκος Τζουάννης
06/10/2014 • 22:16
Αναμένεται αντίδραση...
  • shares


Και οι ήττες είναι στο πρόγραμμα και κανείς δεν θα πει τίποτα αν προσπαθήσεις για κάτι και δεν τα καταφέρεις. Αρκεί όμως να κάνεις την προσπάθεια και όχι να παραδώσεις αμαχητί τα όπλα, όπως έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Πορτογαλία

Σίγουρα λείπει ο Μπεργκ και δεν αναφέρομαι μόνο στο εύκολο γκολ που έχει ο Σουηδός επιθετικός. Λείπει η ηγετική παρουσία του Σκανδιναβού, το «γεμάτο» παιχνίδι του, το πάθος και η θέληση που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο. Όμως ο Παναθηναϊκός δεν έχασε στην Πορτογαλία με κατεβασμένα τα χέρια, απλά γιατί δεν είχε τον Μπεργκ στη σύνθεση του, ούτε γιατί δεν αποκτήθηκε ο .Αμπέντ και δεν έγιναν ενδεχομένως οι μεταγραφές που χρειαζόταν η ομάδα το καλοκαίρι.

Οι Πράσινοι ηττήθηκαν από την άσημη Εστορίλ και γνώρισαν μια από τις χειρότερες ευρωπαϊκές τους βραδιές, πολύ απλά γιατί οι περισσότεροι από τους παίκτες του Τριφυλλιού αντιμετώπισαν με νοοτροπία .φιλικού το ματς, δεν είχαν ενέργεια στο παιχνίδι τους και νόμιζαν ότι μονάχα με τις φανέλες θα κέρδισαν τον αγώνα.

Μετά το δυνατό ταρακούνημα από την Εστορίλ, το Σαββατοκύριακο έγινε επιχείρηση ανασυγκρότησης στο Τριφύλλι με στόχο οι παίκτες του Παναθηναϊκού να .ξυπνήσουν από το λήθαργο.

Μίλησε ο Αναστασίου στους παίκτες, έγιναν τα απαραίτητα τετ- α- τετ του Νταμπίζα με τους εμπειρότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας- οι οποίοι δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα- βρέθηκε στο Κορωπί και αντιπροσωπεία οργανωμένων φίλων του Τριφυλλιού και ζήτησε μεγαλύτερη προσπάθεια από την ομάδα και πλέον αναμένεται η αντίδραση των Πράσινων.

Προπονητές και παίκτες καλούνται να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο ότι ΕΜΑΘΑΝ από τα λάθη τους, να σταματήσουν να αδικούν τους εαυτούς τους και να δείξουν τις πραγματικές δυνατότητες που έχει αυτή η ομάδα. 

Γράψτε το σχόλιο σας...