Με προσοχή και αυτοσυγκέντρωση για το διπλό

0
Νίκος Τζουάννης
01/10/2014 • 18:43
Με προσοχή και αυτοσυγκέντρωση για το διπλό
  • shares


Οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι για το Τριφύλλι στην Πορτογαλία, απέναντι σε μια ποιοτική, αλλά άπειρη ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο σαφέστατα εμπειρότερος Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει τον στόχο του και να καλύψει το χαμένο έδαφος από την βαθμολογική απώλεια της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων.

Σε καμία περίπτωση το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και δεν πρέπει να ξεγελά το άσημο όνομα της Εστορίλ. Οι Πορτογάλοι έχουν λίγες ευρωπαϊκές παραστάσεις, ωστόσο είναι μια ομάδα που κατάφερε να τερματίσει πέρυσι στην πρώτη τετράδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, έχοντας συνέπεια στα αποτελέσματα της και πετυχαίνοντας νίκες επί ισχυρών αντιπάλων. Πρόσφατο είναι το και παράδειγμα της Μπενφίκα, η οποία με τα ...χίλια ζόρια κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική στην Πορτογαλία να κάμψει την σθεναρή αντίσταση της Εστορίλ.

Σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της Πέμπτης θα παίξει η αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού, καθώς οι Πράσινοι θα βρουν απέναντι τους μια ομάδα με γρήγορους παίκτες και επιθετική φιλοσοφία. Η Εστορίλ έχει το "εύκολο" γκολ και η δύναμη της είναι στην επίθεση, ενώ το μεγάλο μειονέκτημα των Πορτογάλων είναι στα μετόπισθεν, αφού οι Ίβηρες συχνά ...ξεχνιούνται και αφήνουν κενούς χώρους στην άμυνα. 

Αν οι παίκτες του Τριφυλλιού αποφύγουν τα εύκολα λάθη, παραμείνουν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και χτυπήσουν την Εστορίλ στο αδύναμο της σημείο, τότε θα αυξήσουν τις πιθανότητες τους για νίκη στην Πορτογαλία.

Βέβαια χρειάζεται και το γκολ για να πετύχει ο Παναθηναϊκός τον στόχο του και οι Πράσινοι οφείλουν να είναι πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν στο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας...